2777
2789

من چندین مورد قبلا دیده بودم امروزم تو یه استوری اینو دیدم یه کم ترسیدم نکنه خودم یا حتی شریک زندگیم این اتفاق بیفته براش چی میشه اونم بعد  ده سال بخوای این کارو بازندگیت کنی اخه مگه میشه😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذات آدما عوض نمیشه فقط زمان و شرایط عوض میشه..نگاهشون به زندگی مشترک یه چیز دیگهبوده که سه تا بچه در این مورد باعث شده زن و مرد از هم دور شن و مرد جای اینکه تلاش کنه زندگیشو درست کنه دنبال راه حل ساده تر بوده...ما آدما رو تو شرایط خاصی میشناسیم و نمیتونیم بفهمیم تو شرایط سخت واکنششون چی میتونه باشه

ذات آدما عوض نمیشه فقط زمان و شرایط عوض میشه..نگاهشون به زندگی مشترک یه چیز دیگهبوده که سه تا بچه در ...

اره شایدم همین باشه 

واقعا حیف عمرت بره پای همچین ادمی حالا چ زن چ مرد

چون جامعه واسه ما زنا خطرناک البته من زن دست وپا داری هستم از بس خودم برمیام ولی حوصله حرفای اطرافیا ...

اینا همش بخاطر کشورمونه نوع جامعه و حتی دینی ک داریم باعث شده زن محدود بشه

شوهر خواهرم بعداز 17سال زندگی مشترک و صاحب داماد شده خیانت میکنه  کسی ک متنفر بگو کسی ب ناموس ...

دقیقا منظورم همین ادماست..چی میشه ک اینجور میشن

دنیا داره به کجا میره ک حتی اون بزرگسالا ک سنی ازشون گذشته عوض شدن دیگه چ توقعی از جوونا میشه داشت😕

2810