2777
2789
عنوان

مامانای دخترای ۱۱ ۱۲ ساله میشه بیایین همفکری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 47 پست

دختر من اهل بازی های فکریه از منچ بگیر تا بازی های دیگه . اگر داره براش ببر اونجا تعدادشون زیاده با هم بازی میکنن . سرگرمی دیگه تبلت و گوشیه . نقاشی هم خوبه اگر اهلش باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خب چرا نوبتی از مادرتون مراقبت نمیکنید؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه نوبتی برید پیش مادرتون اون بنده خدا بع آرامش بیشتر نیاز داره تااین شلوغ بودن

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶فکرشم نمیکردم بهم خیانت بشه چقدر از درون شکسته ام تو یکسال فهمیدم مادرم مادر واقعیم نبوده خواهری نداشتم برادری نداشتم خدایا دیگ بلایی مونده نازل کنی آخرین ضربه هم ک همسرم زد چقد ازش بیزارم ..خدایاکمکم کن من هنوز امیدوارم 💔🖤مادرم ازوقتی فهمیدمیدونم ک دخترش نیستم دیگ نخواست منو ببینه نمیدونم اونهمه عشق وعلاقه بینمون چیشد ولی بشدت بهش احتیاج دارم محتاج اغوششم 

دختر خاله نداره خب مشکل اینه

سه تا پسر هستن

دختر خواهرم تازه یه سالشه 

هممون با هم نمیریم بیمارستان

ولی خب درگیریم دیگه

یکی بیمارستان باشه

با چند تا بچه هی ریخت و پاشه

باید کارا رو بکنیم

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
گوشی نداره؟؟  بگو با دختر خاله هاش کیک و شیرینی درست کنن

نه گوشیش خراب شده قابل تعمیرم‌نیس فعلا نمیتونم‌بخرم

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
باخواهرات نوبتی برید نه همه باهم

درسته

اگه قراره برید عیادت و پرستاری مادرتون همه با هم با بچه هاتون برید که بدتر شلوغ کاری میشه. مریض هم نمیتونه استراحت کنه

همه هم با هم از زندگی می افتید

چه کاریه آخه

دختر من بیشتر با خواهرش بازی میکنه و نقاشی میکشه دفتر طراحی داره 

اره دختر منم نقاشی خیلی دوست داره و میکشه ولی بازم چیز دیگه کنار نقاشی باشه 

راهکار بهم‌بدین اگه چیزی به ذهنتون میرسه که بتونم سرگرمش کنم هم این مدت که مجبورن همش خونه بمونن ک ...

بهش یاد بده یه چیزی ببافه من یادمه۱۲.  ۱۳ سالم که بود عاشق چیز بافتن بودم

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
لطفا دختراتو با خودت حتما ببر و اونجام حواست باشه دیگه اگه خواهراتم میان تنها نیستی که

کجا ببرم

بیمارستان؟

من یه دختر دارم

اونم میبرم خونه مامانم

خب ساعتای که بیمارستانم 

کلا این مدت مامانم بیمارستانه من خونه مامانمم 

بافتنی یادش بده😄

در حال حاضر وقت ندارم 😅😅