2777
2789

دخترم ۱۱ سالشه

من دو سه هفته ای قراره برم خونه مادرم چون قرار عمل کنه

تو این مدت که اونجا هستم خواهرامم میان

هم‌بچه ها میفتن به هم شلوغ کاری میشه

و هم اینکه وقتایی که بیمارستانم و پیش مادرم هستم

میخوام برای دخترم یه برنامه ای بزارم

سرگرم بشه

کمتر هی با پسرای خواهرام در ارتباط باشه

هر چند بچه ها با هم‌میفتن این ارتباط خیلی نمیشه کنترل کرد ولی خب سرگرمی باشه کمتر میشه 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

راهکار بهم‌بدین اگه چیزی به ذهنتون میرسه

که بتونم سرگرمش کنم

هم این مدت که مجبورن همش خونه بمونن کمتر حوصله اش سر بره هم سرگرم باشه به کار خودش 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانای دختر دار تو این سن راهکار بدن سرگرمی های دختراتون چیا هست

لطفا دختراتو با خودت حتما ببر و اونجام حواست باشه دیگه اگه خواهراتم میان تنها نیستی که

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

مگه خواهرات پیشش نیستن؟همگی باهم میرید بیمارستان؟معمولا ماها با دخترا بازی میکردیم پسرا هم باهم بودن ینی وقتی دخترخاله هست میخوای به یچیز دیگه سرگرمش کنی؟!

مگ پسرای خاهرات چشونه؟

شما  خوندین من سوالم چیه چرا دنبال حاشیه هستین

پسرای خواهرم هیچی شون نیس

همشون تقریبا همسنن اونا پسرن میفتن به‌هم هی کتک کاری میکنن و کشتی میگیرن و فوتبال میخوان بازی کنن 

دختر منم خب دختره

دوست ندارم هی میخواد قاطی اونا کشتی بگیره 

هی همو میزنن 

چون مدت زیادی هم قراره پیش هم باشن هی میخوان کل کل کنن میخوام این تنش کمتر بشه

دخترتو با خودت ببر

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!