2777
2789
عنوان

مامانای دخترای ۱۱ ۱۲ ساله میشه بیایین همفکری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 47 پست
کنسل نکن گناه داره چه موسیقی؟ نگفتی چند وقت میخوای بمونی؟

معلوم‌نیس

اصلا

بعد عمل باید ۳ تا ۴ روز ای سی باشه

خب اون تایم

که هیچی اجازه حضور ما رو نمیدن

فقط خدا خدا میکنم

مامانم‌زود سرپا بشه 

تموم شه 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

همه اونایی که اومدن نظر دادن

تنها برین خونه مادرت پرستاری

فکر کنم هیچ وقت مریض بد حال تو بیمارستان نداشتن که شرایط رو درک کنن

بیمارستان رفتنشون در حد یه زاییدن و دماغ عمل کردن که طرف با پای خودش میره و با پای خودش میاد 

هیچ درکی از عمل حراحی که طرف تا چند وقت نمیتونه سرپا بشه

ندارن

خدا به همه سلامتی بده

کاش یاد بگیریم اینقدر زود همو قضاوت کنیم

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا ببرم بیمارستان؟ من یه دختر دارم اونم میبرم خونه مامانم خب ساعتای که بیمارستانم  کلا ای ...

آهان فکر کردم می‌زاری تنها خونه بمونه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶