2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420126 بازدید | 5271 پست
آره منم سرویس دسینی سرامیکی گرفتم 480 تومن.همه چی گرون شده.حالا میخوام سولاردام یا ماکروفر بخرم.نمیدونم کدوم خوب تره
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پلوپز چند کاره با سرویس قابلمه سرامیکی دسینی خریدم همین دو تا شد یک میلیون.حالا تیکه های بزرگ هنوز نخریدم هیچی
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
من سولاردام ال جی دارم میگن ضررای ماکروفر رو نداره
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
بیشتر برا گرم کردن ازش استفاده میکنم ولی باهاش برنج و خورشت و پیتزا هم درست کردم
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس این و از اینترنت برداشتم.ماله خودم عینه همینه.گوشیم مشکل داره عکسه ماله خودم و نمیتونم بذارم.توش ی کفگیر تفلون و یه پیشبند آشپزخونه داره.من که هنوز استفاده نکردم بدونم خوبه یا نه.ولی تحقیق کردم اونایی که داشتن راضی بودن.
من تا حالا درست نکردم ولی زن داداشم همین مارک رو داره توش مرغ شکم پر و کباب تابه ای هم درست کرده منم ازین ماهیتابه دوطرفه ها دارم مارک چفل خیلی غذا توش خوشمزه میشه
کیک و پیتزا توی فر خیلی بهتر میشه ولی حالت یخ زدایی و گرم کردن بیشترین استفاده رو دارم