2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420126 بازدید | 5271 پست
هه نه بابا من فقط تعریفش رو شنیدم تبادل تجربه میکردیم با هم
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازم اگه درباره وسیله ای سوال داری بپرس راستی در قوطی باز کن برقی هم خیلی کاربرد داره و کار رو راحت میکنه
یَا حَبِیبَ مَنْ لا حَبِیبَ لَهُ......یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ......یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ لَهُ......یَا صَاحِبَ مَنْ لا صَاحِبَ لَهُ
آؤه جاروبرقی میدونم که فیلیپس بهترین مارکه.ولی میخواستم بدونم به نظرت ال جی چه طوره؟ال جی هم خوبه؟ در قوطی بازکن برقی چه مارکی؟
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
من جارو برقیم بوشه مامانم جدید زیمنس گرفته هردوش عالیه دربازکنه مارکش کنوود هست
پس این دفعه دارم میرم اینم میخرم.بیشتر دنبال چیزای کار راه انداز میگردم.چون دانشجو هستم میخوام کارم راحت باشه.باید راجع به جاروبرقی ال جی بیشتر تحقیق کنم
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
یخچال فریزر چی گرفتی؟ کتری برقی هم خیلی کار راه اندازه عههههههه
مدیریت میخونم.یخچال فریز نخریدم هنوز.کتری برقی میخوام فلر بخرم ازنیا چای سازه ولی قوریش رش میمونه.چای ساز مارک ویداس دارم.کتری قوری هم خریدم.
من یخچال فریزر دوقلو ال جی گرفتم ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی هم ال جی