2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420126 بازدید | 5271 پست
دوستان اومدین اینارم جواب بدین ممنونتوم میشم کمک بزرگی بم میکیند میخواستم واسه خرید چند تیکه بم کمک کنید اول اینکه سرویس پذیرایی چی برداشتین؟؟؟ کریستال بهتره یا طرحای جدید؟؟مثلا پیوتر و صخره ای و....(میدونم پیوتر جدید نیس فقط میخواستم آدرس بدم ک متوجه شین منظورم چیه) بعد کریستال چی خوبه؟؟؟ من ی جا ی طرح دیدم خیلی خوشم اومد گفت چینینه مارکش یادم نیس 14% کریستال میگفت این بعد چک بهترین مارکه jcc گفتش بر اثر سرما گرما میشکنه ولی این ن طرحشم خیلی جدید و شیک بود ظرف میوش 130 بود حالا موندممممم ........................... دوم اینکه بعد از اندکی جستجو ب این نتیجه رسیدمم قابلمه چدن سرامیک بخرم واسه سرویس دوم چی بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟ چدن سرامیک چ مارکی خوبه؟؟؟؟؟؟؟ قاشق چنگال چ مارکی؟؟؟ ب چ نکته ای باید دقت کنم موقع خرید؟؟؟؟؟؟؟/ ................................. سرویس چاقو هر مغازه ای میرفتم ی کلی مارک ناآشنا داشت همه هم چینی منم براساس ظاهر یکیشو برداشتم حالا استرس گرفتم بد نباشه سرویس چاقو چی خوبه؟؟؟؟؟ زودپز و پلوپزم ی آمار بدین ممنون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دارم میرم تا دئ سه روز دیگه سرویس قاشق چنگال میخرم.منم همین سوال و دارم خواهشا کمک کنید.به نظرتون چند تایی بردارم؟چه مارکی؟
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
دسینی بخرم یا ارشیا؟طرح دار بهتره یا ساده باشه؟چند پارچه؟من خواهره بزرگتر ندارم که برای اون خرید کرده باشیم وارد باشیم
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
ضمنا من ی سری چیزای جدید خریدم برای جهیزم اما همون طور که گفتم گوشیم که با برنامه به کامپیوتر وصل مید دیگه کار نمیکنه اون برنامه.واسه همین مجبورم اون چیزایی که خریدم رو عکسش رو از اینترنت بگردم پیدا کنم براتون بذارم شما دیدین نظر یادتون نره
سلام خانومی اگر برای جهیزیت میخوای من کلی چاقوی خوشگل دارم مارک هومو کینگ و دالتون آلمان در صورت اصل نبودنم پس میگیرم شماره اس ام اس خرید 09153627546 رنگبندی در شش رنگ داره پایه دارا قیمت 78000 آپلود عکس سه تای26000 آپلود عکس اون دالتون بدون پایه کارتنی آپلود عکس آپلود عکس 68000
هجده نفره کمم نمیشه؟یه وقت مهمون بیاد؟البته من خواهر برادر ندارم.ولی خب کلا دیگهمارک آرتین؟سادس یاسمن خانم یا طرح داره؟قیمتش چنده؟
والا من ١٨ نفره دارم ولی بازم قاشق و چنگال خریدم ادم واسه مهمون هاص و های کلاسش از اون میزاره واسه بقیه مهمون های عادی از اون مدل ساده ها من٤ سال پیش از گناوه خریدم ٢٠٠ تومن الان فکر نکنم کمتر ٥٠٠ یا ٦٠٠ باشه
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
من قیمت کردم مارک دسینی 600 بود.مارکای بهتر 700 بودن.18پارچه.ببخش ی سوال دیگه داشتم اینا توش کفگیر و ملاقه هم داره؟
البته مال من قاشق و چنگالاش ١٨ نفره هست بقیش ١٢ تایی هست اره هم کفگیر داره هم ملاقه شایدم گرونتر شده باشه من ٤ سال پیش سرویس چدن از گناوه مارک دسینی گرفتم ١٢٠ الان فکر کنم ٧٠٠ یا همین دوروورا باشه
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم