2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اون برنامه راه درمانو مقابله با ترس میدونستن ینی مثلا بهش میگفت باید غذا بخوری حمومم نری،بعد باهاش حرف میرد اون غذا میخورد از استرس جییغ میزد میگفت باید برم حمووووم،خلاصه هی اینجوری ادامه داد تا اضطرابش موقع غذا خوردن ۰ شد حالا نگ نگ جان شماهم اینکارو بکن دستاتو نشووووور،فقط موقع غذا خوردن و غذا درست کردن و بعد دستشویی بشور،اولاش سخته ولی مبارزه کن
کیانا،کارن😍😍
مهسا جون من هیچکدوم از خواهرا و برادرم یا مادرم و پدرم دچار وسواس نبودن و نیستن اما دخترخاله ای دارم که وسواس داره
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
یکیش بود میگفت حس میکنم اگه در حال تمیز کردن نباشم بچه هام میمیرن!!!!!!شوهرشم ترکش کرده بود به خاطر این موضوع وسواسای عجیبی وجود داره کلا یکی بود مداااام در حال شمردن لوازم اطرافش بود بایدم زوج میشد،مثلا بچشو میبرد پارک ولش میکرد مینشست همههه چیو میشمرد یهووو تا عدد ده هزااار میرفت مثلا
کیانا،کارن😍😍
اونلی خیلی سعی میکنم رو خودم کار کنم. اما بازم چشم سعی بیشتری میکنم چون واقعا کلافه میشم و عذاب میکشم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
نگ نگ اولاش خیلی سخته،فک نکن نمیتونی،به خدا تو اون برنامه اوایلش وقتی با ترسشون روبرو میشدن جییییغ میردن گریهههه میکردن بالا پایین میپریدن فحشای بد میدادن اما بعد ده روز عادی شدن روزای اول میگفتن اضطرابمون رو ۱۰۰ هست بعد رفته رفته کم میشد تا رسید به صفر،حتما میتونیی
کیانا،کارن😍😍
اره اونلی دکتر منم بهم همین حرفای تو رو زد دوستم. ممنونم از راهنماییت