2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
چند تا تجربه:

نونهای پیتا واسه پین ویل خوب نیستند. خیلی زود ترک می خورن و وا می رن!

ژله رنگین کمان زاویه دار: اگه برای هر زاویه یه ژله استفاده بشه خیلی زیاده. برای من 4 رنگ بود اما فقط دو رنگ خیلی خودشو نشون داد. یک جورایی دهاتی شد!!!! من دیگه این مدلی نمیدرستم. رنگین کمان بی زاویه قشنگتره!!

شوکو بیس محشرههههه. هم سریعه هم خوشمزه. من جایگزین زولبیا بامیه کردم.

یههههههههههه نکته خیلیییی بد اینکه من اصلا ظرف ندارم!!!! خیلی ظرفهام لنگه به لنگه شد. چه کار کنم؟؟
اصلا هم دوست ندارم پول ظرف بدم!
من همینم که میبینی!
دستمریزاد مریم
من همه اش 5 شنبه تو فکرت بودم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت درد نکنه ماری جون

واسه هر کی امشی زده بودی حالا حالا ها نمی تونه جون بگیره.

در مورد ظرف:

من تصمیم گرفته بودم ظرف ها مو آپ دیت کنم ولی بعد از تولد مهربد به این نتیجه رسیدم که چه کاریه کلی پول ظرف

بدی واسه مهمون اونم فقط بعد جا هم که میگیره با این خونه های فسقلی ما.

تصمیم ساررررررررررررا:

در مهمونی های پر تعداد از ظروف یکبار مصرف که مدل ها و رنگ های مختلفی دارند استفاده می کنم فقط واسه

یه مهمون خیلی خیلی خاص یه دست ظرف خوشگل می خرم. البته بعد از اینکه فر خریدم.

نظرت چیه ماری؟
خانمای هنرمند سلام لطفا آدرس وبلاگ شف طیبه رو برام بزارین ممنون
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
سارا ظرف یکبار مصرف خوشگل گرونه!
من واسه افطاری این تصمیمو داشتم.چون ماشین ظرفشویی ندارم(+ ماکروفر و چایساز و ..) می خواستم مهمونها ظرف نشورن.
مثلا پلوخوری پیرکس تو بازار یکبار مصرف که از همه جا ارزون تره دستی 2500. حساب کردم با خورش خوری و دیس و یه سری پیشدستی واسه خرما و ... و لیوان حدودا 30 تومن درمیاد.
یعنی 30 تومن میریزی دور واسه هر مهمونی . تازه من 14 تا مهمون داشتم یعنی زیاد هم نبودن.
به نظر من به صرفه نیست. از این کاغذی ها هم که ارزونه به درد نمیخوره چون تا برنج بکشی بخوای بدی طرف همش ولو شده از بس شله.

من معمولا قبل از مهمونی و حین مهمونی مشکل ظرف دارم اما بعدش یادم میره تا مهمونی بعدی! این روند 10 ساله که ادامه داره. الان هم تو اون مودی هستم که ظرف لازم ندارم!

من چند ماه پیش از این نون متری ها خریدم سمبوسه درست کردم که عالییییی شد.
اما فکر می کنم هیچی بهتر از باگت فرانسوی برای پین ویل نیست. به شرطی که قبلش بزاریم لای سفره تا نرم نرم بشه و خوب حالت بگیره.
من همینم که میبینی!
کیک یک تخم مرغی

IMG4UP

IMG4UP

مواد لازم :

تخم مرغ : یک عدد
شکر: یک پیمانه
شیر: یک و نیم پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آرد: دو پیمانه
وانیل: به میزان لازم( نوک چاقو)
بیکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
در صورت علاقه پودر کاکائو: دو قاشق غذا خوری

تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم زن برقی می‌زنیم، شیر و روغن را اضافه می‌کنیم می‌زنیم تا مواد کاملا مخلوط

شوند.آرد و بیکینگ پودر را آرام آرام به مخلوط اضافه می‌کنیم و می‌زنیم ، بهتر است آرد را به صورت الک شده استفاده

کنیم.

یک قالب ترجیحا وسط سوراخ را با روغن چرب می‌کنیم و کفّ آن کمی‌ آرد میپاشیم، دو سوم مواد کیک را توی قالب

میریزیم، مقداری از مواد کیک را با پودر کاکایو مخلوط کرده و توی قالب می ریزیم و بیقه کیک را روی آن میریزیم.

فر را هم روی 150 درجه می ذاریم. به مدت 40 تا 45 دقیقه.

این دستورش مال کتاب رزا است که یه کم با اون فرق داره
جوجه کباب تابه ای با کته (ما عشق کته ایم)

IMG4UP

نکته:

باید مرغ ها رو کوچولو کرد و توی همون مایه جوجه خوابوند. یک ساعت هم کافیه. من با زعفرون و آبلیمو و فلفل و پیاز

رندیده و روغن زیتون و نمک درست می کنم.

فقط باید تو تابه سرخ بشه و یه خورده هم با در بسته و کمی آب بپزه.
2810