2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 749615 بازدید | 213690 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای از وقتی اومدم تو این سایت، فهمیدم آدمای بامزه تر از منی هم هستن😂😭

عررر بعضی کامنت ها خداااس😭😂

《 میشنوم‌صداتو .. داره‌بامن‌حرف‌میزنه.. 》                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

کدوممم تاپیککک

کلا همه جاا😂😭

یه زنه تاپیک زده بود علیرضا دخترم و میبره دور دور و این کصشرا که مفصل بود داستانش، وای اون کامنت هام خیلی خوب بودننن😭😂

اما حیف ترکید😔💅🏻

《 میشنوم‌صداتو .. داره‌بامن‌حرف‌میزنه.. 》                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

@accidental_genius @نیکوتین_من @آیووو75 @ارمیناز @emellli عید همتون مبارک امیدوارم 1404 بهترین ...

ای خدااااا🥹مرسی عزیزقلبم💙💙عیدتوهم مبارک باشه سال خوب و خوشی داشته باشییییی 

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<به محیط زیست و آینده این کره خاکی فکر کنیم و کمی به فکرباشیم/I rather be lost in the lights✨️

@jadehaner @hiong @kokii @mamane_elyar2 @angel82 عید همتون مبارک امیدوارم 1404 بهترین خاطراتو ب ...

یو تووووو بیبیی❤️❤️❤️❤️🥹🫶

ایشالااااا بهترین سال زندگیتتتتت باشه امسال

همسر رسمی چوی یونگجه متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

@jadehaner سلام خوشگل خانمی کسی که همیشه بهم حس مثبت دادهعیدت مبارک دختر شیطون❤️😘امیدوارم سالی پر ...

اوووووخووودااااااا قربونت برم منننن عید تو هم مبارکککک😭🥹🫶🥲❤️❤️❤️❤️

قول میدم امسال متعهد تر از پارسال باشم💅🏻😂

همسر رسمی چوی یونگجه متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

سلام عزیزم عیدت مبارک😍💕😘سال خوبی داشته‌ باشی😘🩵

سلامممم گلم

ممنون ازت

سال نوی توهم مبارک

بهترین ها برات رقم بخوره❤️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
واییی مرسییی بابت آرزوها و دعاهای قشنگتتتت خوشگلممممم😭💜🍓منم همه اینارو خواستارشم برای تووووووو ام ...

جوووووون 🥲♥️

بیا بخلم سگگگگ🫂

ویهان گفت لپتو از طرف اون ببوس 😔🤣

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید