2777
2789
عنوان

تفریح مشترکی با شوهرتون دارید🥲🥲

570 بازدید | 51 پست

اگه آره چیکار میکنید که تفریح مشترک هر دوتون باشه و جفتتون ازش لذت ببرید؟! 

حس میکنم من و همسرم هیچ تفریح مشترکی با هم نداریم 😔

از بازار گردی و خرید کردن متنفره ، بیشتر فیلمایی که من میپسندم دوست نداره ، من عاشق عکاسیم اون خوشش نمیاد و ...

شما چیکار میکنید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

سعی نمیکنه حداقل وقتی دوست نداره همراهیت کنه؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سعی نمیکنه حداقل وقتی دوست نداره همراهیت کنه؟

ابدا کارایی که دوست نداره انجام نمیده مثلا وقتی می‌خوام برم خرید خودم دیگه ترجیح میدم نیاد و تنها برم چون بیاد بی حوصله بازی در میاره منم بهم بد میگذره 

ابدا کارایی که دوست نداره انجام نمیده مثلا وقتی می‌خوام برم خرید خودم دیگه ترجیح میدم نیاد و تنها بر ...

زندگی مشترک یعنی همین دیگه

خب باید همو درک کنید اینجوری که زندگی خیلی سخت میشه

حداقل ی پیشنهادی بده ک باهم انجام بدین 

یا شمارو ب کارایی ک دوست دارین تشویق کنه اگه همراهی نمیکنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید
زندگی مشترک یعنی همین دیگهخب باید همو درک کنید اینجوری که زندگی خیلی سخت میشهحداقل ی پیشنهادی بده ک ...

مثلا چه پیشنهادی بهش بدم؟ 

هر بار میگم هیچ تفریحی نداریم میگه تو بگو چیکار کنم 

فیلم میبینیم هردو عاشق فیلم هستیم ولی اون فقط کمدی میبینه.هر دو عاشق خوندن اهنگیم تو ماشین با صدای بلند می‌خونیم.خوابیدن هم جزو علایق مشترکمونه  

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
فیلم میبینیم هردو عاشق فیلم هستیم ولی اون فقط کمدی میبینه.هر دو عاشق خوندن اهنگیم تو ماشین با صدای ب ...

فک کنم ما فقط خوابیدنو مشترکا دوست داریم 😅😅

مثلا چه پیشنهادی بهش بدم؟ هر بار میگم هیچ تفریحی نداریم میگه تو بگو چیکار کنم

میگم حداقل ایشون ی پیشنهادی بده وقتی با همه چیز مخالفه

بیشتر ببینید