2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 704003 بازدید | 202922 پست
دلم نمیاد بذارم آسیب ببینهمسئله فقط خواهرم نیست،مادرمم ازم میخواد حامیشون باشمچطوری میتونم مادرمو نا ...

میفهمم اما مادرت باید احساسات توروهم درنظر بگیرن باهاش حرف بزنن بگن که تو چقدر دوسش داری و خوبشو میخوایی 

خواهرت داره بهت حسودی میکنه فکر میکنه همه توجه ها سمت تویه

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

من از وقتی متوجه این موضوع شدم،خیلی خودمو کمرنگ کردم تا اون حس بدی پیدا نکنهولی انگار فرقی نداره برا ...

کتاب میخونه خواهرت؟ دیگ تقریبا ب سنی هم رسیده ک بعضی کتاب هارو بخونه و درکشون کنه، کتاب بگیر براش در این باره، ممکنه تو خلوت خودش ک میخونه بهش فک کنه و بهتر بشه..

تو جلوی اون کم نیار، نزار حس کنه زورش از تو بیشتره، درسته نباید رفتار بدی داشته باشی، ولی اقتدار ی خواهر بزرگتر هم داشته باش و حفظ کن

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم اما مادرت باید احساسات توروهم درنظر بگیرن باهاش حرف بزنن بگن که تو چقدر دوسش داری و خوبشو میخ ...

دقیقا مشکل اینجاست که فکر میکنن من ناراحت نمیشم

همیشه از احساسات کسایی حفاظت میکنن که خودشونو با من مقایسه میکنن؛چرا؟!

چون فکر میکنن خب سایه که همه چی داره بذار بکوبیمش تا اونی که نداره دلش شاد بشه

راجب تمام کسایی که به من برخورد میکنن هم همین رفتار رو دارن نه فقط خواهرم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

کتاب میخونه خواهرت؟ دیگ تقریبا ب سنی هم رسیده ک بعضی کتاب هارو بخونه و درکشون کنه، کتاب بگیر براش در ...

کتاب؟!عمرا به اون نمیخوره همچین چیزی

درسای مدرسه اشم به زور میخونه

دیگه مجبورم کوتاه نیام

فعلا با نادیده گرفتنش شروع میکنم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

دقیقا مشکل اینجاست که فکر میکنن من ناراحت نمیشمهمیشه از احساسات کسایی حفاظت میکنن که خودشونو با من م ...

تو همیشه خودت و اینجوری نشون داری، تقصیر خودته 

وقتی اعتدال برقرار نمیکنی همین میشه 

همون اندازه ک داشته هات رو ب رخ میکشی نداشته هات هم ب نمایش بزار، هیچ آدمی کامل نیست، نزار این طرز فکر و روز ب روز بزرگ و بزرگتر کنن، توهم آدمی، ینی چی ک احساس نباید داشته باشی

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

کتاب؟!عمرا به اون نمیخوره همچین چیزیدرسای مدرسه اشم به زور میخونهدیگه مجبورم کوتاه نیامفعلا با نادید ...

اوه پس این مدلیه، حقم داره تو این سن از این چیزا خوششون نمیاد 

همین کارو بکن، روشت رو عوض کن

تو همیشه خودت و اینجوری نشون داری، تقصیر خودته وقتی اعتدال برقرار نمیکنی همین میشه همون اندازه ک داش ...

دقیقا همینطوره:)

از بچگی تلاش کردم که بی نقص باشم چون فکر میکردم فقط همین یک قلمه که میتونه نجاتم بده

اول باید خودم قبولش کنم

که وقتی دلم میشکنه تو تنهایی گریه نکنم؛که نشونش بدم

مثل همین الان

اوه پس این مدلیه، حقم داره تو این سن از این چیزا خوششون نمیاد همین کارو بکن، روشت رو عوض کن

باید بدونه اگه ادامه بده منو از دست میده

میدونه من امشب باهاش دعوا کنم فردا جوری رفتار میکنم که انگار هرگز اتفاق نیوفتاده

بخاطر همینم نمیترسه از دستم بده

شاید واقعا لیاقتشو نداشته باشه

دقیقا همینطوره:)از بچگی تلاش کردم که بی نقص باشم چون فکر میکردم فقط همین یک قلمه که میتونه نجاتم بده ...

هیچ وقت سعی نکن بی نقص باشی، همچین چیزی وجود نداره، بجاش سعی کن ضعف هات رو درست کنی و قوی ترش کنی

همین کارو باید بکنی، دوبار تو تنهایی گریه ، یبار پیش بقیه، بزا ببینن تو اون بتی ک تو ذهنشونه نیستی..

هیچ وقت سعی نکن بی نقص باشی، همچین چیزی وجود نداره، بجاش سعی کن ضعف هات رو درست کنی و قوی ترش کنیهمی ...

من همیشه معتقدم وقتی یه بت میشکنه تیکه های تیزش تو روان آدمایی فرو میره که باورش داشتن

و کی بیشتر از همه منو باور داره؟!مادرم

دلم نمیاد💔

باید بدونه اگه ادامه بده منو از دست میدهمیدونه من امشب باهاش دعوا کنم فردا جوری رفتار میکنم که انگار ...

تو اینجوری عادتش دادی..

دوبار قهر کن، س بار بهش محل نده، چهار بار جوری رفتار کن ک  انگار صداشو نشنیدی، پنج بار بی توجه باش و ب سوالاش جواب نده و... 

خودش بعدش میفهمه ک هیچ چیز همیشگی نیست

تو اینجوری عادتش دادی..دوبار قهر کن، س بار بهش محل نده، چهار بار جوری رفتار کن ک انگار صداشو نشنیدی ...

همین کارو میکنم؛

ممنون که کمکم کردی عزیزم💖💜💖

من همیشه معتقدم وقتی یه بت میشکنه تیکه های تیزش تو روان آدمایی فرو میره که باورش داشتنو کی بیشتر از ...

تو قرار نیست باور مادرت و خراب کنی، تو فقد میخوای نشون بدی ک توهم انسانی، ک احساس داری، ک ناراحت میشی، ک غمگین میشی، ک دلت میگیره، ک همیشه قوی نیستی...

همون مادر اگ بفهمه همچین کاری باتو کرده فک میکنی خودش و ببخشه؟ نه نمیبخشه، تو بچشی، و فک میکنه اون باعث شده ک بچش اینقد از درون له بشه و کسی نفمه، متوجه ای ک چی میگم؟

همین کارو میکنم؛ممنون که کمکم کردی عزیزم💖💜💖

امیدوارم موفق باشی، خودت رو باور کن ک کاری نشد نداره، ایشالاا خواهرت هم متوجه میشه

واقعا امیدوارم کمکی بوده باشه هرچند کم🥲🎀

تو قرار نیست باور مادرت و خراب کنی، تو فقد میخوای نشون بدی ک توهم انسانی، ک احساس داری، ک ناراحت میش ...

درسته اون با من بیشتر از یه بت مثل یه ربات رفتار میکنه

باید نشون بدم که منم انسانم نه ربات

مرسی که کمکم کردی عزیزم💖

ببخشید حالتو بد کردم وقتی خودتم ناراحت بودی

اگه کمکی از دستم برمیاد با جون و دل برات انجامش میدم