2777
2789
چطوری خرش کنم مثلا خب منم غرور دارم

چی بگم والا خواهر

قهر نمونین 

اگه فک میکنی با یه حرفو دلجویی و محبت میشه دلخوری و اینکه خودشو میگره رو تموم کرد تمومش کن،. کینه نگیر ازش، هیچ فایده ای نداره 

الان شما زنو شوهرین با یه بچه.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال منم زندگیم همینه هیچوقت معذرت نخاس بجز دوبار تواین ۶سال هم میگه مقصرتویی درصورتی ۸۰درصد مواقع خودش مقصر 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم دوبار توام بزنش یا برو پزشکی قانونی دیه بگیر ازش

دیگه تخم نمیکنه دست بلند کنه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
من شوهرم کتکم زده خیلی ولی منم زدمش هر چند اون بیشتر اما خب منم تا تونستم زدم فقط نخور توام بزنش

وای وای چرا ااااا چراااااا الکی حرف میزنین 

گوش نده به اینا 

یعنی که چی 

مگه مسابقه اس 

زندگیهههه

برو سرکار عزیزم، درس خیلی طول می‌کشهاول از نظر مالی مستقل شو

کسی نیست از بچم مواظبت کنه حقوقش تو شهر ما پایین کار هم تو رستوران و شیرینی فروشی فروشنده هست حقوق هم چهار تمن میدن

عزیزم دوبار توام بزنش یا برو پزشکی قانونی دیه بگیر ازشدیگه تخم نمیکنه دست بلند کنه

پزشک قانونی میگه باید مدرک داشته باشی مثلا دستت شکسته جاییت زخمه ک من نیستم

کسی نیست از بچم مواظبت کنه حقوقش تو شهر ما پایین کار هم تو رستوران و شیرینی فروشی فروشنده هست حقوق ه ...

چرا شاغل شی؟ 

من نفهمیدم 

درآمد شوهرت کمه 

اگه هم کمه یکم بساز با بچه کوچیک کهدنمیشه

مرد پر از غرورهههه خیلی نبد انتظار داش گلم

اره خیلی خوب حرف میزنید شما

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شرایط جدایی ندارم تصمیم گرفتم درس بخونم استخدامی امتحان بدم ولی چطوری توی این مدت باهاش رفتار کنم

سگ محلش کن 

تحویلش نگیر اما بهونه هم دسش نده سر کار خونه و غذا 

زیاد جلو دست پاش نباش