2777
2789

با دوست و اشنا و هرکیی به جز شوهر دوست پسر و..هیچ مشکلی نداره اما دو فردی که عاشق همن نمیتونه عملشون غیرجنسی باشه چون در هر صورت دو جنس مخالف در عرصه عمل هستن!

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آغوش و گرفتن دست و بوسه گونه رو مخالف نیستم که خیلیم از نظرم قشنگه 

ولی اولا نه هر جمعی نه هر جایی

و بعد همیشه باید خط. قرمزایی باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نمیدونم والا الان غیر بوس بغل کارای دیگ ام انجام میدن راحتن

محبت جنسی که می‌تونه روی روح و روان بچه‌ها تاثیر بذاره

ولی دیدن محبت غیرجنسی، به نظرم میاد براشون نیاز هم هست

آخه زن و شوهر ازینکارا نمیکنن معمولا دوست دختر دوست پسر هستن بعدا حالا مثلا تو جای عمومی اینکار برا چیه؟نمیشه تو خونه انجام داد؟حتما باید جلو بقیه باشه ک ببینن؟

بوس و بغل رو کسی ندیدم مخالف باشه. میشه روبوسی. اما لب اینا جنسی میشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من مخالف نیستم اتفاقاً شوهر من هر جایی شده بازار کوچه خیابون دست منو می‌گیره می‌بوسه یا سر منو می‌بو ...

خیلی قشنگ نیست؟ 

حتی به رهگذرها و بچه‌ها هم حس خوبی میده