2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706248 بازدید | 203605 پست
دختر ۱۰ساله چرا باید سر بزرگترش داد بزنه؟بهش این اجازه رو نده

ما دیگ تو گذشته نیستیم نغمه 

الان مامان باباهام دیگ سخت میتونن بچه رو کنترل کنن 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

پس چی بگم؟!کاش خدا چیزایی که من دارم رو به کسی میداد که به اندازه من احمق نبودمن لیاقت هیچکدومشو ندا ...

حتما لیاقتشو داشتی ک بهت داده

بخاطر مهربون بودن و پاک بودنت به خودت نگو احمق

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر ۱۰ساله چرا باید سر بزرگترش داد بزنه؟بهش این اجازه رو نده

خیلی بددهنه

تو همه چی دخالت میکنه

اصلا این موضوع بهش ربطی نداشت

چند بار آروم بهش گوش زد کردم دخالت نکنه

همینکه شروع کردم به قانع کردنش و دید حق با منه با داد و بیداد تمومش کرد

اون میدونه من داد نمیزنم

میدونه کوتاه میام

میدونه احمقم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

ما دیگ تو گذشته نیستیم نغمه الان مامان باباهام دیگ سخت میتونن بچه رو کنترل کنن

نمیدونم از بچه هایی که بی احترامی میکنن متنفرم

چند سالشه؟ بچه ها خیلی عجیب شدن، درک میکنم منم یکی از اینا دارم

10 سال

چقدر روش کار کردم هیچی به هیچی

چقدر به گردنش حق دارم ولی اون ازم متنفره

کاملا واضحه بهم حس خوبی نداره

وقتی یکی ازم تعریف میکنه اونی که به نظر اون خودشیفته اس منم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

خیلی بددهنهتو همه چی دخالت میکنهاصلا این موضوع بهش ربطی نداشتچند بار آروم بهش گوش زد کردم دخالت نکنه ...

ببخشید اینو میگم ناراحت نشو حتما پدر مادرت خیلی بهش رو دادن جلوشو نگرفتن بزرگتر بشه سخت میشه جلوشو گرفت

ولی تو اصلااااا مقصر نیستی سایه جان اتفاقا تو ادب شخصیتتو نشون دادی

حتما لیاقتشو داشتی ک بهت دادهبخاطر مهربون بودن و پاک بودنت به خودت نگو احمق

من دلم میخواست تغییر کنم

نمیتونم نمیتونم نمیتونم

نمیتونم احمق نباشم

نمیدونم از بچه هایی که بی احترامی میکنن متنفرم

قابل تحمل هم نیستن واقعا 

ولی اینقد همه چی خراب شده ک حتی ی بچه هم دم در میاره، پیشرفت همیشه هم خوب نیست

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

ببخشید اینو میگم ناراحت نشو حتما پدر مادرت خیلی بهش رو دادن جلوشو نگرفتن بزرگتر بشه سخت میشه جلوشو گ ...

چرا ناراحت بشم عین حقیقته

من بابت رفتار خواهرم ناراحتم ولی چیزی که بیشتر منو شکست این بود که به چشم خودم دیدم که همون دیوار کوتاهتری ام که ازش میترسیدم

10 سالچقدر روش کار کردم هیچی به هیچیچقدر به گردنش حق دارم ولی اون ازم متنفرهکاملا واضحه بهم حس خوبی ...

اون لیاقته خواهر خوبی مثل تورو نداره..

بتو حسودی میکنه، 

و بخاطر سنه کمشه، تحت تاثیر محیطه، مدرسه، خونه، بیرون، موبایل، همه چی باعث میشه ک غیرقابل کنترل بشه، فک کنم بزرگتر بشه متوجه بشه ک چقدر زحمت کشیدی براش و متوجه نبوده 

اون لیاقته خواهر خوبی مثل تورو نداره..بتو حسودی میکنه، و بخاطر سنه کمشه، تحت تاثیر محیطه، مدرسه، خون ...

ولی من هیچوقت دوست نداشتم احساسی به اسم "حسادت"  وارد روابط خواهرانمون بشه

هیچوقت نذاشتم کسی باعث این موضوع بشه

نذاشتم بینمون اختلاف بیوفته

این حس از کجا اومد؟!نمیخوام قبولش کنم ولی انگار واقعا وجود داره

چرا ناراحت بشم عین حقیقتهمن بابت رفتار خواهرم ناراحتم ولی چیزی که بیشتر منو شکست این بود که به چشم خ ...

تو مسئول درست کردن رفتار اون نیستی سایه تو هیچ مسئولیتی نداری کاری بکارش نداشته باش بزار هرکاری دلش میخواد بکنه اگر ضربه ایی هم بخوره نمیگن چرا خواهرش مواظبش نبود میگن والدینش کجا بودن

من این حرفو بهمه میگم یعنی تجربش کردم هرچی دم دستی باشی و تو دست پا باشی ازت دور میشن ولی اگه همرو سگ محل کنی بیشتر جذبت میشن

تو مسئول درست کردن رفتار اون نیستی سایه تو هیچ مسئولیتی نداری کاری بکارش نداشته باش بزار هرکاری دلش ...

دلم نمیاد بذارم آسیب ببینه

مسئله فقط خواهرم نیست،مادرمم ازم میخواد حامیشون باشم

چطوری میتونم مادرمو ناامید کنم؟!

اون از اینکه خواهرم داد بزنه تعجب نمیکنه ولی این رفتار و حتی طرز حرف زدن رو هیچوقت از من ندیده و وقتی ببینه به معنای واقعی کلمه دلش میشکنه

چون فقط به من امید داره

همیشه هم بهم میگه و به ثابت شده

ولی من هیچوقت دوست نداشتم احساسی به اسم "حسادت" وارد روابط خواهرانمون بشههیچوقت نذاشتم کسی باعث این ...

ربطی بتو نداره اصن، واقعا بتو ربطی نداره 

تو تمام تلاشت و کردی ولی این ی چیزه فطریه و اصلا ارتباطی ب کارهای تو نداره 

اون بچس و همچنین ی دختره، ناخودآگاه بعضی وقتا ممکنه حسادت کنه، منم خواهر دارم، میفهمم، اونم بعضی وقتا اینجوریه، اونم وقتی رفتار بقیه رو میبینه متوجه حسادتش میشم، وقتی ک چش غره ریزی  بمن میره..

تو کاری نمیتونی بکنی جز زمان، زمان خودش بزرگش میکنه، سایه بچه ها خیلی حسودن، دس خودشون هم نیست

ربطی بتو نداره اصن، واقعا بتو ربطی نداره تو تمام تلاشت و کردی ولی این ی چیزه فطریه و اصلا ارتباطی ب ...

من از وقتی متوجه این موضوع شدم،خیلی خودمو کمرنگ کردم تا اون حس بدی پیدا نکنه

ولی انگار فرقی نداره براش