2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707868 بازدید | 203950 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارهه

بزارم تو پرانتز(مدیونی فکر کنی امضاتو دیدم به ذهنم رسید)🤣🤣🤣

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

کم قربون صدقه ات رفتم عسیسم🙄😂گمرووووو اصلااااا

نه خدایی ادم شدی جدیدا 😔🤣 ولی فحشات دلنشنین تره میدونی 😔🤣

دلت ک نمیاد ولی باشه 😔🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

اره منم همین فکر و میکنم..اینکه دربارشون توضیح بدی و ذهنیت و عوض کنی اشکالی نداره، تو این کارو و میک ...

زنیکه هرچی فک زدم به هیچ کجاش نبود🗿

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

نهههه اشتباه شدعسل گمشوووووو😭😭😭😭

نه دیگه دیره😌🤣 اشتباه چی عزیزم قدتو بهم بگو دوباره تا بگم 😌🤣

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اره ننه معنویم 😔🤣

اووو، با جبرئیل در ارتباطی😔

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

نه خدایی ادم شدی جدیدا 😔🤣 ولی فحشات دلنشنین تره میدونی 😔🤣دلت ک نمیاد ولی باشه 😔🤣

فرشته بودم و هستم🙄🤣

واسه همینم فحشت میدم سیسی😌🤣

لحظه ای فکرم سمتش نرفت باور میکنی😂🙌

نگو ک من منحرفم🔪🔪

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

زنیکه هرچی فک زدم به هیچ کجاش نبود🗿

اول ببین اصن تمایل داره ب حرفات فک کنه، حیفه وقتی م گذاشتی

وای جر🤣🤣🤣🤣

عجیبه😂

یه ریل دیدم از تو اینستا 

نوشته بود اگه به جین بگی من نمیتونم بخوابم :(

میگه هه ولی من میتونم بخوابم 😌

😂🗿

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.