2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 672554 بازدید | 194237 پست
بسه مریدیگه بسه نمیتونم باهات بیشتر از این بحث کنمدوستیم؟چی ایم؟هرچی هست تمومه تموم خب!!!!دیگه نه سم ...

عسل کی دعوا کرد😂بچه ایم مگه داریم حرف میزنیم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مری من کینه ایمن بیشعور من سممن خیانت کاربه درد نمیخورم مری من به درد دوستی نمیخورم

صد در صد که همشو هستی !!

نمیگم منم نیستم منم گاهااا صد برابرشو کردم باهات نیمخوام بگی خودشو نمیبینه!چون من همچیز و یادمه همه چیز!!!!!!

ولی میدونی بازم خرم بازم دلم تنگ میشه برای آدمی که نمیتونی باشی تنگ میشه برای اون زمان های که فقط من و تو بودیم و فرقی نمیکرد کی مقابلمونه تنگ میشه 

برا همون موقعه های که شده بودیم تو چشم همه چرا چرا انقد باهمیم…

ولی وقتی میبینم من هزار بار برگشتم و هی پس زده شدم خسته شدم درک نداری ولی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

بسه مریدیگه بسه نمیتونم باهات بیشتر از این بحث کنمدوستیم؟چی ایم؟هرچی هست تمومه تموم خب!!!!دیگه نه سم ...

من دعوا نکردم چرا نمیفهمی؟؟

دیشب بهت گفتم نگفتم؟گفتم اگه دوستیم بمون نیستیم برو پیامات هست هنوز چرا خودت روی حرف خودت نیستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

دیگه نمیخوام بیشتر از این تو دت دت حرف زده شه راجب این موضوع همتون بسهبرین به خانه

بریم ب خانه؟😂

بدون تو که نمیرم باهم باید بریم🥲

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

باید بگم مری خانم حرف اخررابطه من با نغمه قرار نیست تغییر کنه به قول خودت چون نمی‌خوام در نتیجه نمیت ...

برات متاسفم که اینجوری میکنی خیلی زشته اومدی عین بچه ها جلو مادرت حرف میزنی فکر کنم نمیتونستی بدون حضور بزرگت نه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دعوا نکردم چرا نمیفهمی؟؟دیشب بهت گفتم نگفتم؟گفتم اگه دوستیم بمون نیستیم برو پیامات هست هنوز چرا خ ...

فکر کردم تغییر می‌کنی 

ولی دقیقا تو همون تاپیک خودت به دوستام گفتی از دماغ فبل افتاده 

بعد دیدم نه نمیشه

کلی اره حرف قشنگ زدم ولی نه راه نداره

مری ساده اس کات

اوکی کات

دیگه ریپیم قرار نیست بزنم کات