2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 631390 بازدید | 182312 پست
افریننشکننن

حرص نخور'

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

ب زحمت ، با نینی یار حرف زدیم ، کلی ازش خواهش کردیم ک استارتر تاپیک نیست و تاپیک برامون مهمه و اینا ...

چی؟ چرا؟ این تاپیک براتون مهم بود؟

واقعا

حتما پنج هم باز میکنه؟ بیچاره خیلی اذیت میشد از ما 

ولی نی نی یار شب هیچ وقت باهاش حال نکردیم

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گمشو اصن

چشم-

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

2805
چی؟ چرا؟ این تاپیک براتون مهم بود؟واقعاحتما پنج هم باز میکنه؟ بیچاره خیلی اذیت میشد از ما ولی نی نی ...

خیلی مهم بود و هست 

اره 

هم نینی یار ۳ هم ۵ ، اره واقعا ، نینی یار شب برا ماهم باز نمیکنه😭😂

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

آها...میدونم چی میگی

اره/

گم نشو😒🩴

میشم،

اون پسر بود اخه ، هیدن_شری ، این بود کاربریش

این کاربری رو اصلا ندیدم 

ما فقط یه هیدن داشتیم 

یه پسره بود که میومد تو تاپیک خیلی از نگین میترسید یه ایموجی میذاشت در میرفت

بعدشم کم کم آرمی شد 

این کاربری رو اصلا ندیدم ما فقط یه هیدن داشتیم یه پسره بود که میومد تو تاپیک خیلی از نگین میترسید یه ...

اهااا تاپیکتو دیدم 

کاربر یکدانه_هسدم و تگ کردم بود 

تا ی ماه پیش 

الان و خبری ندارم

نشو

شدم کع/

خوشبختم🥲ریحون و می‌شناسی ؟ اون از اول تو تاپیک بوده

عزیرم

همون که پروفش عکس کوک بود؟ تازه امضاشم زده بود هرگونه زوم کردن روی پروفایل پیگرد قانونی دارد 

میشناسم ولی اونطور نبود که رفیق باشیم

2810