2777
2789
عنوان

شوهرم فریبم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 46 پست
حداقل پیش یه روانشناسی چیزی برو برای آرامش خودت اینطوری مشکل اعصاب میگیری حداقل به خاطر بچه هات

همین که حداقل شب بزاره بخوابم خوبه میتونم خودمو رو پا نگه‌دارم. شب که میشه ساعت دووسه بیدارم میکنه اینقد‌در گوشم فک میزنه تا خود صبح... مثل امشب.. روزم که تا شب دوتا بچه شیطونم نمیزارن بخوابم. روانیم کرده

سلام 

من دیشب نخولییدم خوب متوجه نمیشم انگاری

یه برهه ای بعد زایمان شما زندگیتون مشکل زیاددددد داشته

الان کینه همون روزا رو بدل داری 

دیگه دلت باهاش صاف نمیشه؟

یا بعداز اونم دعواها به کتک کاری میرسه؟

دیگه هیچ وقت ابراز ندامت نکرد؟

سعی نکرد جبران کنه ،طلب بخشش کنه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
همین که حداقل شب بزاره بخوابم خوبه میتونم خودمو رو پا نگه‌دارم. شب که میشه ساعت دووسه بیدارم میکنه ا ...

خب چرا روز صحبت نمیکنه 

شاید مشکل روانی داره

نمیتونه بخوابه 

شما رم بیدار می‌کنه 

آخه یکی از دوستام وضع باباش کاری نداشت ساعت چنده شبه

خانومه رو بیدار میکرد بشینه

به بهانه چای چیزی

سلام من دیشب نخولییدم خوب متوجه نمیشم انگارییه برهه ای بعد زایمان شما زندگیتون مشکل زیاددددد داشتهال ...

ببین‌اصلا اون‌روزا به جهنم. اگر به قول خودت ابراز ندامت میکرد یا جبران‌میکرد یا حداقل آدم میبود و اذیت نمیکرد و فشار روانی روم‌نمیزاشت میگفتم بخاطر بچه‌هام‌ دلمو‌باهاش صاف میکنم‌. جدیدا دیگه کتک نمیزنه. اما بار روانی خیلی روم‌خالی میکنه. یه نمونه‌اینکه شب‌ها نمیزاره بخوابم. میگه من چک دارم اعصایم خورذه توئم‌نخواب بشین باهم حرص بخوریم. میترکه تو اعصایم صبح که میشه خودش مثل خرس می‌خوابه‌ منم با سردرد دنبال بچه‌ ها ... یا اعصاب خوردیای دعوای خودش و پدرشو یه سره میاره خالی می‌کنه تو خونه... از اونطرفم هی مث سگ بهم میپره گه تو رابطه زناشویی گرم باش... من حالم ازش بهم میخوره 

تمام واقعیت این نیست ،حتما قاضی ی توافق نامه دیده که درخواست طلاق صادر کرده معادل همون ازش شکایت ک ...

چه شکایتی کنم؟ میگم طلاق رو ثبت نکرد الان یکسال از اون‌ حکم گذشته پیامکشم اومد که پرونده خود به خود مختومه شد و رفت بایگانی 

ببین‌اصلا اون‌روزا به جهنم. اگر به قول خودت ابراز ندامت میکرد یا جبران‌میکرد یا حداقل آدم میبود و اذ ...

کاش می‌رفت دکتر 

عادی نیست رفتارش

دکتر آرامبخش و خواب اور میداد 

لااقل شبا دست بر می‌داشت 

ان شاالله خدا برات درست کنه 

ختم بخیر بشه زندگیت

کاش می‌رفت دکتر عادی نیست رفتارشدکتر آرامبخش و خواب اور میداد لااقل شبا دست بر می‌داشت ان شاالله خدا ...

تازه نصفشو نگفتم حوصلم به تایپ نمیرسه... دعا کن برام خیلی محتاجم

دستور قاضی هست نمیتونه دیگه طلاق نده. حکم صادر شده. ،مگه میشه ،حتی خود مدیر دفتر هم نمیتونه ثبت نکنه ...

چی میگی آخه؟ قاضی حکم طلاق رو میده دستت شما تا ۳۰ روز فرصت داری بری دفترخانه ثبت کنی. در طول این سی روز هم هرکدوم از زوجین پشیمون بشن میتونن زیرش بزنن

2810