2777
2789
عنوان

از عوارض تنهایی و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 23 پست

عزیزم تاپیکاتو خوندم از ته دل آرزو کردم برات که خدا یه راهی برات باز کنه که تهش همه سختیهات یادت بره و تو ناز و نعمت با دخترت زندگی کنی شوهرتم بترکه انشالله مرتیکه بی شرف منم شوهرم خیانت کرد و با دخترم پیش پدر مادرم هستیم خدا پدر مادرتونو بیامرزه. درکت میکنم چقدر شرایط سختی داری نمیشد بچه رو بدی شوهرت و دو روز در هفته ملاقات کنیش؟ آخه اینطوری برای بچه هم سخته شمام بیشتر اذیت میشی شوهرتم دیگه راحت میشه شاید دو روز بچه داری کرد به خودش بیاد. نفقه رو رفتی قانونی دفتر خدمات قضایی درخواست نفقه دادی؟ اگه قانونا بری برای بچه درخواست نفقه بدی اگه دو ماه نریزه مجبوره یا بریزه یا بره زندان. 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

یه چیزی بهت بگم درسته من بچمو گرفتم اما هم حمایت خانوادمو داشتم هم بابای بچم نفقه شو به موقع میریزه هم تمام هزینه هاشو جدا از لباس و مدرسه تقبل میکنه. میدونی بچه مدرسه ای چقدر خرج داره من اگه جای شما بودم خدا شاهده بچه رو میدادم به باباش اونجوری راحت تره باباشم مجبوره خلاصه خرجش کنه و پدر وقتی بچرو بیشتر ببینه بیشتر بهش علاقمند میشه و براش هزینه میکنه شمام بچه رو ول نکن دو روز در هفته بیارش گیش خودت اون دو روز حسابی باهاش بازی کن و پارک و گردش ببر و حواستم باشه که شرایطش چطوره و حالش چطوره. وقتی بچه گیشت نیست هم فکرت آزادتره هم راحت تر میتونی بری سر کار. بعد مطمین باش بچه آخرش اون والدی که کمتر پیششه رو بیشتر دوستش داره تا اونی که بالاسرشه 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما یه فامیل داشتیم شوهرش زنشو خیلی اذیت میکرد این بنده خدا دو تا بچه داشت هر دو رو بعد طلاق شوهرش گرفت برد خارج اینم رفت سر کار و برای خودش تنهایی زندگی ساخت و کلی موفق شد شاید باورت نشه بچه ها که بزرگتر شدن پدرشونو ول کردن اومدن ایران پیش مادره پدره بزرگشون کرد اما آخر سذر پیری ولش کردن اومدن پیش مادرشون هر دو تام موفقن و مادره دخترشو بهترین شوهر داد دخترشم چون خارج بزرگ شده بود دکتری زبان انگلیسی داره تو دانشگاه تدریس میکنه گس ببین عاقبت نامردی این شد که حمالی بچه هارو کرد اخرم بچه ها مادرشونو انتخاب کردن اما اگه مادره با یدبختی بچه هارو میگرفت سر کار نمیرفت دست و بالش تنگ بود بچه ها بزرگ میشدن شک نکن مادرشونو ول میکردن میرفتن خارج پیش پدرشون چون فکر میکردن شاید پدرشون تحفه ای بوده

وقتی عزیزم یه اب گرم نداری بچه سرش شپش بزنه وقتی تو سختی ناراحتی ممکنه با بچه بداخلاقی کنی که طبیعیم هست و حق داری اما خوب اینطوری بچه پیش شمام اون راحتی و رفاهو نداره به نظرم حداقل تا 9 سالگی بچت بدش پدرش تو این تایمم برو سر کار و خونتو تکمیل کن و شرایطتو مهیا کن بعد تو 9 سالگی باز درخواست حضانت بده چون دختر 9 سالگی میتونه خودش انتخاب کنه گیش شما باشه یا پدرش دوست داشت میاد پیس شما نخواست و پیش باباش خوشحال بود که چه بهتر باهاش در ارتباط باش و براش تو همون تایما حسابی مادری کن که از محبت شمام سیراب شه

2805

بعد تو تاپیکت نوشتی میخواستی دوباره باردار شی چرا اشتباه میکنی دختر خوب شوهر تو درباره همون بچه اولت مسیولیت پذیر نیست اونوقت میخوای یه بچه دیگرم بدبخت کنی خودتو بدبخت تر. یکم ترو خدا به خودت بیا کسی که بخواد بره میره با بچه دوم و سومم موندگار نمیشه ترو خدا دیگه چنین حماقتی نکن اون مرتیکه بیشرفم از ذهن و خاطر و زندگیت بندازش بیرون. ببخشید من چون شرایطم متل شماست خیلی درکت کردم و خواستم یه راهنماییا بهت بکنم شاید کمکت کنه از این شرایط در بیای مطمین باش خدام باهاته شک نکن همه چی رو بسپر به زمان

تا زمانی که مسیر افکارت رو مثبت نکنی 

یا تو مسیرش قرار نگیری به هر نوعی نسبت به ضعف هات اذیت میشی 

خصوصا تو این شرایط که آسیب پذیر تر شدی 

نه آسونه ، نه خیلی سخته 

مهم اینه شدنیه 

تا همینجا که رسیدی هم خیلی قوی بودی 

پس ادامه اش هم میتونی !

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
مامانم پیش خداس

منم همینطور...ولی خب باز بچه داری خوبه منم یه بچه دارم دلخوشم به اون وگرنه تنهای تنها بودم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود