2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636237 بازدید | 183768 پست
خوب منم پونزده هم دیگهبابا نامردا به جای اینکه منو جمع کنین بگین زشته برات میگی شروع کن؟😂😭 تو هم ش ...

فیلم بی ال میخوای؟ 

نبین اصلن 

تو روحیه ات تاثیر داره

باید خیلی بی اهمیت باشی ک تاثیر نزاره

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
قطعا همینه دایی بدن نرم اندام گاد اصن اوف پیشونیم بلند نیس صورتم گرده ول بر خلاف نظر خیلیا ک میگن ب ...

ب کوری چش هیتر

میاد اتفاقا ب صورت گرد، منم صورتم گرده خوب میشد

ول متاسفانه ی معاون سگ عصاب داریم ک چتری بزنم ع ماتحت پارم😐🤣👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کوچولی نمی خواد الان ببینی🤣ارع فک کنم خودمم دیدمشولی خباف فور تنها سریالی بود ک کامل دیدم

حداقل خوبه یکی منعم کرد 🤣اتفاقا یکی هم بود اسمش توگدر و کین پورشه بود فک کنم دوستام میگفتن ببین دیگه ندیدم ذیگه گفتم دوست ندارم😔🤣

ب کوری چش هیترمیاد اتفاقا ب صورت گرد، منم صورتم گرده خوب میشدول متاسفانه ی معاون سگ عصاب داریم ک چتر ...

کور شن🤣 

بابا بیخیال من چند وقت پیش رفتم دبیرستانم اصن انقلاب شده بود معاونمون ک مث چ پاچه می‌گرفت دیگ کاری ب بچه ها نداشت مقنعه هارو در میارن و رنگ مو و .... 

الان رسما خ آزاد شدین ک ما رو عذاب می‌دادنااا

🚬
😐اینو که پس باید تنهایی ببینم اصلامی‌خوام فقط بترسه یکم می‌ترسه شیطون بودنش کم میشه😑😂گمشوووو حالم ...

ی صحنه خیلی افتضاح و چندش داره من خودم دیدم پشمام ریخت

وای جر🤣

حداقل خوبه یکی منعم کرد 🤣اتفاقا یکی هم بود اسمش توگدر و کین پورشه بود فک کنم دوستام میگفتن ببین دیگ ...

توگدر صحنه نداره اصلااااا

جر خوردم نهایتا یکی دوتا بوس

کین پورش نبین😁😂خدای صحنه اس هیچ بی الی مثل اون نیست

حداقل خوبه یکی منعم کرد 🤣اتفاقا یکی هم بود اسمش توگدر و کین پورشه بود فک کنم دوستام میگفتن ببین دیگ ...

کین پورشه؟؟🤣🤣🤣🤣🤣

دوستات گادن

دوستای منم بی ال و مانهوا می خوندن

مدرسه نبود ک

دوسم گوشی اورد تو کلاس داشت بی ال میدید

لوش دادن ب فاک رف😐🤣