2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636263 بازدید | 183775 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی من ام ویشو رقصشو خ دوست دارم قرار بود برم موهام و کوتاه کنم لیسارو دیدم پشیمون شدم موهام بلنده ...

ببین قشنگ میتونم با اطمینان بگم لیسا بهترین رقصنده زن کیپاپه

اون رقصش با attention گاددد بود

پیشونیت چطوره؟

من دبیرستانی بودم دوستم طرفدار اکسو بود برا اکسو وانشاتای بی ال می‌نوشت من میخوندم اونموقع هیتر بودم ...

اینقدر بالغ و عاقلی الان

توقع همچین گذشته ای نداشتم ازت😭😐😂😂😂😂

من دبیرستانی بودم دوستم طرفدار اکسو بود برا اکسو وانشاتای بی ال می‌نوشت من میخوندم اونموقع هیتر بودم ...

پشمامممممممممم وان شات می نوشت😐🤣

شیشم ک بودم اکسوال شدم

خلاصه ک وانشاتای چانبک گادن

ببین قشنگ میتونم با اطمینان بگم لیسا بهترین رقصنده زن کیپاپهاون رقصش با attention گاددد بودپیشونیت چ ...

قطعا همینه دایی بدن نرم اندام گاد 

اصن اوف 

پیشونیم بلند نیس صورتم گرده ول بر خلاف نظر خیلیا ک میگن ب صورت گرد نمیاد بهم میاد

🚬
پشمامممممممممم وان شات می نوشت😐🤣شیشم ک بودم اکسوال شدمخلاصه ک وانشاتای چانبک گادن

اره وقتایی ک کاری نداشتیم می‌نوشت میرفت خونه ی جا آپلود می‌کرد تل  اینستا هر چ من نمیدونم کلا نمیدونستم کیپاپ چیه 

عه من پارسال اکسوال شدم 

🚬
خیلییییی افتضاحه عسل با بچه نبینی😐💦بزنید خودکشی باب اسفنجی ببینید🤣

😐اینو که پس باید تنهایی ببینم اصلا

می‌خوام فقط بترسه یکم می‌ترسه شیطون بودنش کم میشه😑😂

گمشوووو حالم بد شد بسکه دیدم