2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709253 بازدید | 204383 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتک زدی با پروفت.... تولد پسرمهههه ۲ روز دیگ😍🎄

😌😌

بله بله میدونمممم 

صد در صد لایو میزارع 

منه خاک برسری ک ویورسم بالا نمیاد😐😐

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
یعنی کاراتو🤌🏻😂

حتی نزاشتن ماشین وارد خیابونش بشه 

ب شوهرم گفتم ب ماموره بگو ما مسیحیم دیشب نرسیدیم واسه عبادت بیایم 

ماموره ب شوهرم گفته بود داداش ما خودمون اینکاره ایم😐🤌🏻

حتی نزاشتن ماشین وارد خیابونش بشه  ب شوهرم گفتم ب ماموره بگو ما مسیحیم دیشب نرسیدیم واسه عبادت ...

😂😂😂😂😂

خدایی چرا میخواستی بری😂🤌🏻

سلبریتی آینده🎤...BTS♡ARMY https://harfeto.timefriend.net/16746482725582
حتی نزاشتن ماشین وارد خیابونش بشه  ب شوهرم گفتم ب ماموره بگو ما مسیحیم دیشب نرسیدیم واسه عبادت ...

😂😂😂😂😂

افغانی ها در تاپیک های من شرکت،لایک، ریپ و... نزنن😊🤝🏻We should all be feministsفمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم ی سری از علمای سایت معتقدن دختر زودتر ب بلوغ فکری میرسه ولی جالب اینه همونا عقیدشون اینه همون دختری ک ب سن قانونی رسیده باید برای ازدواحش از پدر اجازه بگیره حق طلاق،حق خروج و... با شوهرش باشه حتی نمیتونه رییس جمهور بشه پس چیشد؟؟😏 مگه نمیگفتین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه؟ها؟ درواقع هرجا ب نفعتون باشه میگین زن زودتر ب بلوغ فکری میرسه هرجا ب ضرر میگین زن ناقص العقل و ضعیفه😏 زن ناموس نیس! یکی از احمقانه ترین روش های حمایت از یک زن اینه ک بگیم مگه خودت ناموس نداری؟ پس همونطور ک دوس نداری کسی مزاحم ناموست بشه تو هم مزاحم ناموس دیگران نشو انگار مردا باهم توافق میکنن ب مایملک همدیگه کاری نداشته باشن! زن یک انسانه مثل مرد زن ممکنه عشق کسی باشه ولی ناموس کسی نیس! اگر قرار باشه ناموسی وجود داشته باشه هرکی فقط و فقط ناموس خودشه بله مرد ها باید ب حریم زنان احترام بزارن ب خاطر اینکه زن ها خودشون مستقل از هر مرد دیگه ای انسانن و هیچکس حق نداره ب حریم انسان دیگه ای تعرض کنه عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسدی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
😂😂😂😂😂 خدایی چرا میخواستی بری😂🤌🏻

فوضولم😁😂

میخاستم ادابه کریسمسمو ب جا بیارم 

اخه بابام از ناف خارجه باید ب اعتقادات اونم احترام بزارم😌😂

فوضولم😁😂 میخاستم ادابه کریسمسمو ب جا بیارم  اخه بابام از ناف خارجه باید ب اعتقادات اونم احت ...

😂😂😂

کریسمس رو دوس دارم🎄

هعی..

سلبریتی آینده🎤...BTS♡ARMY https://harfeto.timefriend.net/16746482725582