2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635479 بازدید | 183569 پست
بفرما ممنون میشم ولی از این رژِیم یکی دوماهه ده کیلو کم کردنا نمیخواما    

نه خب آروم جلو برو❤

ببین من خودم اصلا لب به قند و شکر و... نمیزنم

سعی کن حذف کنی اینارو

حجمشون خیلی کمه ولی فوق العاده کالری دارن

اگه میتونی در روز ۳ واحد میوه بخور

یعنی سه نوع میوه

نکه زیادا مثلا یه دونه هلو یه دونه خیار ۸ تا گیلاس

خوردن پرتقال و هندونه رو خیلی کم کن

سعی کن در کناره غذا مثلا سالاد داشته باشی

حالا نه حتما یه سالاد کامل 

حتی اگه شده چند برگ کاهو چند برگ کلم یا خیار یا هر چی...

مصرف نون رو به حداقل برسون

قاشق های برنجت رو بشمار و بیشتر از مثلا ۸ تا ۱۰ قاشق نخور...

تحرکت رو هم زیاد کن

حتی اگه نمیتونی باشگاه بری یا پیاده روی یه سری برنامه واسه ورزش کردن تو خونه هست اونارو دانلود کن و کار کن

اینا تو ذهنم بودن چیزه دیگه ای یادم بیاد حتما میگم

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین ک هیتر نیستی رنج سنی مون از ۱۴ تا ۲۱ این حدوداس بعد خب دوستشون داریم دیگ ژازابن 

اها ممنون 20 تا 21 رو نمیدونم 

وای 14 الی 16 سنی هست ک خیلی از نوجونا طرفدار شدید حالا خاننده یا بازیگر و... میشن بعدا چن سال بعد خودشون خندشون میگیره 

سلوم

سلام عزیز دلم😍

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
بچه ها کیا اینجا رزیمن ؟؟؟؟ کیا گرفتن تموم شده ؟؟؟؟؟؟ کیا مث من میخوان بگیرن ولی گ..ش..ا...دن &nbs ...

من نمد چمه خودم خیلی لاغرم ولی وزنم زیاده الان این یعنی چی😑😑

For the freedom of iran (intp)
اها ممنون 20 تا 21 رو نمیدونم  وای 14 الی 16 سنی هست ک خیلی از نوجونا طرفدار شدید حالا خاننده ...

ن عزیزم خندشون میگیره چیه

من خودم تا اخرین قطره خوووون آرمی میمونم 

مگه میشع دل نخوادشون

💜army💜
افرین ک هیتر نیستی رنج سنی مون از ۱۴ تا ۲۱ این حدوداس بعد خب دوستشون داریم دیگ ژازابن 

تا 35  و ان شالله 41 ک میشه مامانم

میگ ارمی ام اما  اسم اعضارو یادش میره از خودش اسم میساره ب کیم نامجون میگه کیم دون دونگ  

چیستان کیوت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا جیمین شیست  ابقند

توام بایست جیمینه؟؟؟😍😍🥺

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
تا 35  و ان شالله 41 ک میشه مامانم میگ ارمی ام اما  اسم اعضارو یادش میره از خودش اسم میسا ...

🤣🤣🤣

من نمد چمه خودم خیلی لاغرم ولی وزنم زیاده الان این یعنی چی😑😑

میدونم چی میگی ولی متوجه نمیشم😂

2810