2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635406 بازدید | 183568 پست
نه  ام بی ای من تو محدوده وزن مناسبه ولی نزدیکه ب محدوده اضافه وزن لاغر ماغر بودما تیروییدم با ...

خوبه دیگ من بی ام ای ۲۴ عه یعنی یکمممم تا اضافه وزن فاصله دارم فیت فیتم😂

💜army💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

خوبی عزیزم چه خوب شد ک برگشتی♥️

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
ن هیترم ن بدم میاد از بی تی اس فقط چن سالتونه و چقدره اینجوری طرفدار بی تی اس هستید 

افرین ک هیتر نیستی

رنج سنی مون از ۱۴ تا ۲۱ این حدوداس

بعد خب دوستشون داریم دیگ ژازابن 

💜army💜
ن هیترم ن بدم میاد از بی تی اس فقط چن سالتونه و چقدره اینجوری طرفدار بی تی اس هستید 

اولا عضو شدنت مبارک دوما سنمون ب کسی مربوط نیس چون بی تی اس تو هر رنج سنی طرفدار داره سوما بی تی اس افتخار کره هست و هرکسی لیاقت طرفداریشو ندارع😎😎😎🤟🤟🤟

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
چیستان کیوت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا جیمین شیست  ابقند

ایییییییی جاااااااانم من غش🥺🥺🥲🥲🥲

2810