2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635448 بازدید | 183568 پست
نه  ام بی ای من تو محدوده وزن مناسبه ولی نزدیکه ب محدوده اضافه وزن لاغر ماغر بودما تیروییدم با ...

خوبه دیگ من بی ام ای ۲۴ عه یعنی یکمممم تا اضافه وزن فاصله دارم فیت فیتم😂

💜army💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

خوبی عزیزم چه خوب شد ک برگشتی♥️

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
ن هیترم ن بدم میاد از بی تی اس فقط چن سالتونه و چقدره اینجوری طرفدار بی تی اس هستید 

افرین ک هیتر نیستی

رنج سنی مون از ۱۴ تا ۲۱ این حدوداس

بعد خب دوستشون داریم دیگ ژازابن 

💜army💜
ن هیترم ن بدم میاد از بی تی اس فقط چن سالتونه و چقدره اینجوری طرفدار بی تی اس هستید 

اولا عضو شدنت مبارک دوما سنمون ب کسی مربوط نیس چون بی تی اس تو هر رنج سنی طرفدار داره سوما بی تی اس افتخار کره هست و هرکسی لیاقت طرفداریشو ندارع😎😎😎🤟🤟🤟

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
چیستان کیوت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا جیمین شیست  ابقند

ایییییییی جاااااااانم من غش🥺🥺🥲🥲🥲

2810