2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707026 بازدید | 203756 پست
دونستمممممچه باحال 😍😂

عسل پشمامممم

یادت میاد امضا اولتو؟آرمی استی ۲۰۲۵؟

من فک میکردم نوشتی آرمی تا ۲۰۲۵بمون

حالا ک استی شدم فهمیدم منظورت چیه😐🤣🤌🏻

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عههههه ورژن برونگرا لیا 🥲🤣خیلی خوبه ک

اخاییت ؟😂

اره داش فقط میگن شرور بی احساس 😂ایششش

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

باورت میشه قبلا INFJ بودم؟!خودمم شوکه شدم از این حجم تغییر😂

برگام 😶😂

معمولا یک اتفاق یا تصمیم تو زندگی اینجوری باعث عوض شدن شخصیت و افکار میشه 

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

اخاییت ؟😂اره داش فقط میگن شرور بی احساس 😂ایششش

بله 😔🤣💅🏻

من یبار هم که تست دادم نتیجه همین تایپ تو شد ولییییی خب اشتباه بود 🤣🤦🏻‍♀️

ولی من دوزش دارم و فقط نظر من مهمه ایش 😔

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

دیشب درس خوندی یانه من باز خوابم برد😂

اره تا پنج ونیم حدودا

اره فهمیدم دیگه خودکار میفهمم😂😂

🥹😂چه قشنگ توصیف کردی ذوق کردم😶😂💜چجوری دهنتو سرویس کرد؟😂

واقعیته ، خیلی شخصیت جالبیه 

بهش اعتماد کردم باورش کردم پناه بردم و هزاران هزار چیز دیگه ولی خیلی راحت من لابه لای بی تفاوتی هاش دود شدم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

عسل پشماممممیادت میاد امضا اولتو؟آرمی استی ۲۰۲۵؟من فک میکردم نوشتی آرمی تا ۲۰۲۵بمونحالا ک استی شدم ف ...

خدایی؟😬🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای مردم😶😂😂😂ببین خیلیا حتما همین فکرو میکردن

بله درسته منم گفتم اکثرا در واقعچون شیپ ها کلا جذابن و خیلیا رو جذب کردن انگار شدن هدفای تجاری

آره درواقع وقتی متوجه این حقیقت شدم جذابیتش رو برام از دست داد

یه مدتیه که دنبال نمیکنم

کلا چنلای کیپاپم رو حذف کردم و فقط دوستامو از اون دوران نگه داشتم

دوستایی که از این طریق پیدا کردم با خودم همفکرن و نمیخوام از دستشون بدم 

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

کدوم لیا؟اگ منظورت منممنم entjاممم

عههههه من همش یادم میره توعم لیایی 😔🤣

نه اون لیا اخاییمه تایپش intj 😁🤣💅🏻

دختره ها ولی خب 😔

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

برگام 😶😂معمولا یک اتفاق یا تصمیم تو زندگی اینجوری باعث عوض شدن شخصیت و افکار میشه

تصمیم نبود یه اتفاق خیلی بد بود

از ریشه سوزوندم😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

بله 😔🤣💅🏻من یبار هم که تست دادم نتیجه همین تایپ تو شد ولییییی خب اشتباه بود 🤣🤦🏻‍♀️ولی من دوزش ...

تو مستی ازمون دادی حتما😬😂ولی تایپت چیه ؟

صددرصد سیسی😌😂