2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707650 بازدید | 203903 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعیته ، خیلی شخصیت جالبیه بهش اعتماد کردم باورش کردم پناه بردم و هزاران هزار چیز دیگه ولی خیلی راح ...

قربانت😁💜

میدونی اخلاق بدی که دارم خودم به شخصه ته ته ته بی احساس بودنمونو نشون میدم ولی از درون از شدت احساسی بودن پاره میشم😬ولی نمیتونم بروزش بدم 

روانی نیستیم پس چی ایم؟😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

آره درواقع وقتی متوجه این حقیقت شدم جذابیتش رو برام از دست دادیه مدتیه که دنبال نمیکنمکلا چنلای کیپا ...

من فقط دلسرد میشم اینکه کمپانیا و آدمای مشهور تا چقدر میتونن فیک باشن چقدر دروغ...

چطوری از اخبار اعضا با خبر میشی ؟ 

این خیلی خوبه که

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

خوبهدیگ هروقت محو شدم یعنی خوابم😂😭

اره دقیقا از ساعت دو شب به بعد محو میشی میفهمم بیهوش شدی😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

تصمیم نبود یه اتفاق خیلی بد بوداز ریشه سوزوندم😂

عزیزم بگردم🥺😂

intp بود enfp هستم الان یه تغییر اساسییییی 🤣💅🏻عاح 🤤🤣

جوون😂😂چه تایپی

لاس نزن خانمم زشته😶😂

قربانت😁💜میدونی اخلاق بدی که دارم خودم به شخصه ته ته ته بی احساس بودنمونو نشون میدم ولی از درون از ...

میدونم سخته ولی لطفا این کارو با ادمایی که تو مهمی براشون نکن

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

میدونم سخته ولی لطفا این کارو با ادمایی که تو مهمی براشون نکن

واقعا تمام سعیمو میکنم تمام سعیمو با اینکه خیلی انرژی ازم میبره خیلییییی اذیت میشم🥲ولی تهش بازم کسایی که اطرافمن اذیت میشن

من فقط دلسرد میشم اینکه کمپانیا و آدمای مشهور تا چقدر میتونن فیک باشن چقدر دروغ...چطوری از اخبار اعض ...

چنلای خبری کیپاپ و اطلاعات ساسنگ ها،که خیلی قابل اعتماد نیستن ولی از همه مهم تر رسوایی های علنیشون بود که منو زده کرد

خب همه جا آدم بد و خوب هست و این یه حقیقته؛ولی قطعا اینکه همه بدن یا خوب،شامل همه نمیشه

چنلای خبری فقط روی بدی ها فوکوس میکرد و چنلای حمایتی هم فقط روی فرشته بودن آیدلشون اونم با تعصب

جفتشون برام منطقی نبود و آزارم میداد و حذف کردنش آرامش بیشتری بهم داد

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

عههههه اشتباه شدههههه infp ام الان 🤣🤣🤣اره فک کنم باید همین کارو کنم 😔💅🏻

الان یکدور همه تایپا رو میگه😬😂

🙌😂

واقعا تمام سعیمو میکنم تمام سعیمو با اینکه خیلی انرژی ازم میبره خیلییییی اذیت میشم🥲ولی تهش بازم کسا ...

من هنوزم با تصور ذره ذره ی اون دستام میلرزه هاا 

میتونم درکت کنم ولی زیادم سختش نکن و باعث ناراحتی خودت نشو