2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 670632 بازدید | 193736 پست
تگ نمیشهپشمک_قانوم

آره هااا منم چندروزه نمیتونم تگ کنم

قودا این حتما باید پشمک تو اکانتش باشه😒😂

دلم براش تنگ شده

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیالم راحت شد😂😭

😂

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

جدی میفرمایید؟🤣🤣🤣خب وقتی من شب خوابیدم صبح پا شدم تا خانم چص کن زده برق مشکل کیه؟من دارم از صبح ه ...

خب پس توی ۲سال خوب نشناختیش

نمیدونی وقتی عصبی و ناراحتم باشه بازم میخنده وچیزی نمیگه تا امثال منو ترو ناراحت و نگران نکنه وقتی هم جواب نمیده یعنی نمیخواد دیگ جواب بده

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

خب پس توی ۲سال خوب نشناختیشنمیدونی وقتی عصبی و ناراحتم باشه بازم میخنده وچیزی نمیگه تا امثال منو ترو ...

نیازی ندیدم تو بگی چجوریه خوبم شناختمش لطفا دور بیست از رابطه ما کافیه برامون روز خوش!

امثال منو تو هم یکی نیستیم جمع نبند!

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

نیازی ندیدم تو بگی چجوریه خوبم شناختمش لطفا دور بیست از رابطه ما کافیه برامون روز خوش!امثال منو تو ه ...

چیزی که لازم بود رو گفتم دوست عزیز

قصد ناراحت کردنتو نداشتم خوشحال شدم شب خوش

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

بسه بسهمری روابط منو نغمه رو ول کن باهات حرف میزنم خصوصی

اهااا الان داشتم رابطه اتو خراب میکردم؟؟؟

رابطه ما برات مهم نیست فقط الان دیدی داره …

فهمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است مناز زمانی که جونتو به دروغ قسم خوردم برای رشته ام ی خواب راحت ندارم …دلم نمیخواست و نمیخواد رشته ام بهت بگم  ولی مجبورم کردی هنوز عذاب وجدان دارم منو ببین تورو ببین….🫠💔

رابطه من با نغمه خراب نمیشه گفتم باهات حرف میزنم تو دت دت بسه

خیلی دلمو شکوندی دیگه بمون همینجا هیچ حرفی ندارم برای زدن!

با هرکی میخوای باش تموم شه بره راست میگی بسه هرچی گفتم آدم کر کره نمیشنوه نمیشه کاریش کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکهبای

خیلی بچه ای خیلییی!

رفتارت …

هیچ وقت درکت نکردم داشتم حرف میزدم باهات ببین خودتو..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا وقتی قرار باشه بخاطر دوستی با توبقیه دوستامو بزارم کنارراه نداره مری راه نداره

کجا گفتم با کسی نباش؟؟؟؟عسل خیلی بدم میاد حرف تو دهنم میزاری خیلییییی!متنفرم از این حرکت خودتم خوب میدونی!

1
5
10
15
20
25
30
35
40