2777
2789
اسی تنها چاره ات گهواره ست  یا یدونه بخر یا دوتا  من یدونه داشتم یکیشو میزاشتم تو گهواره ...

یدونه دارم ولی مشکل من سروصداشونه که حساس شدن چون یکماه پیش همدیگه نبودن عادت ندارن نمیدونم چجوری عادتشون بدم غذاب نکشن..همشم پدرشوهرم میگه نمیتونیددوتاشونونگهداریدوهیچ کس نتونساه وازاین چیزا....پاک دلم میلرزه‌‌...اینم بگم که قبلش تا۴ماهگی خودم تنهای تنهابزرگشون کردم

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلللی.یعنی محبتش بیشترازمحبت بچه به مادره

وای نگو قلبم دردمیگیره...الان چندسالشه؟؟چه مدت پیش خاله بوده که انقدوابسته شده؟؟؟پسره یادختر؟؟؟

نمیتونید دو تا واحد توی یه ساختمون باخانواده همسرت باشید؟اینجوری خیلی خوبه  اما بدون مسعله اگه ...

نه الان شرایطش رونداریم متاسفانه😔نمیدونم والا تنهامسئله من خوابیدناشونه چون وقتی ازخواب میپرن وگریه میکنن قلبم دردمیگره که ازخواب نازبیدارشدن ولی وقتی تنهان خیلییی میخوابن

اگرم مجبوری بزاری و هییییچ جوره از پسشون برنمیایی هرهفته بچه هارو جابجا کن تا بزرگ شدن آسیب نبینن بگ ...

اینکاروکردیم تااین یکی روگذاشتیم شب موقع خواب چنان غریبی میکردکه بیاوببین مجبورشدیم همون شب برش گردونیم

اینکاروکردیم تااین یکی روگذاشتیم شب موقع خواب چنان غریبی میکردکه بیاوببین مجبورشدیم همون شب برش گردو ...

انگار عزیزم خودتم راحت طلب شدی یکم ،خب چند شب یا یه هفته یایک ماه تحمل کن بالاخره هم خودت عادت میکنی هم بچه ها ،میدونی اون قلی که دائم میزاریش پیش مادرشوهرت بزرک بشه چقدررر آسیب میبینه از فرقی که گذاشتین بینشون ؟ همش میگه چرا منو از خودتون دور کردین و برادرموپیش خودتون نگهداشتین  

بعدم بچه ۲ سال اول زندگیش اووووج نیازش به مادره ،بعد این دوسال اگه از بچت دور بشی برا یه عمررر دور میشی و آنچنان محبتی بینتون ایجاد نمیشه 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
خداحفظ کنه عزیزای دلت رو..پس شماخوب منودرک میکنی..من خونم کوچیکه پنجاه متره تااین یکی میخوابه میخوام ...

عریزم واقعا شرایطت سخته با خونه پنجاه متر.من دو تا اتاق خواب‌ گزاشتم برای دوقولو ها .و تازه ی دختر ۳ ساله دارم خیلی خیلی روزها سخت برام میگذره گاهی خونه مادرم میرم  و ی اتاق بهمون میدن تا صبح دیونه میشم چون همديگه رو بيدار میکنن و صبح زود برمیگردم. همسر و دخترم تو پذیرایی میخوابن .من بخاطر دخترم خیلی خیلی سختی میکشم چون ساعت خوابش با اینا یکی نیست و زیاد بی‌خوابی میکشم .اگه کسی هست کمکت بده نوبتی هر شب یکی از بچه ها بده بگیرن خونه خودشون تا صبح و روزها بیارنش خونه ک شما هم استراحت کنی .یا نصف روز .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من همسرم راضی نشد خودمم دلم نیومد ولی گاهی بچه ها میزارم خونه مادر شوهر یا مامانم اونم هر دوشون یا نوبتی .می‌گم بزرگ شدن نگن براشون ک فقط یکیتون پیش خودشون بود و اون یکی ول میدادن پیش ما .ک بچه ها ناراحت بشن البته من مثلا مغرب میبرمشون تا ۱۲ شب کاری داشته باشم یا جای برم .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

همه ب من میگفتن ک تو ی اتاق بزارشون ولی نمیشد .عزیزم آشپزخونتون یا پذیرایی ندارید ک استفاده کنید .آشپزخونه فرش کنید ی گهواره جدا بزارید نمیشه؟

بعد از ساعت خوابشون گهواره بیار تو اتاق .غذات حاضر کن روز قبل بزار یخچال ک با آشپزخونه زیاد کار نداشته باشی. اگه بچه اولته ک خونه خلوته. 

وای نگو قلبم دردمیگیره...الان چندسالشه؟؟چه مدت پیش خاله بوده که انقدوابسته شده؟؟؟پسره یادختر؟؟؟

الان ۳۳سالشه.از۵سالگی.دختر.میگه خدایااگه میخوای خاله م بکشی قبلش من روبکش.