2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41926 بازدید | 396 پست
سلام. اگه مرد بفهمه زنش زنگ زده و اورژاتس بیاد و نزاره زنش درو باز کنه چی میشه؟ 

با مجوز قضایی وارد میشیم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام خدا قوت انشاءالله روزی برسه همه ی عزیزانی ک در اورژانس اجتماعی مشغول هستن وجدان کاری و مسئولیت ...

ممنونم از درک و فهم بالای شما🌹💜

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوری مجوز قضایی میدن بهتون؟ اینجور باشه خیلی خوبه. 

اره میدن

ببخشید من همسرم بهت خیانت کرده چند وقت گذشته وهنوز آروم نشدم آیا در این مورد هم مشاوره میدن؟؟

بله عزیزم میدن

سلام. وقتتون بخیر

بنده کارشناسی روانشناسی هستم، دوره های کارگاه اورژانس اجتماعی هم به مدت 32 ساعت گذراندم. 

اگر بخواهم بدون آزمون استخدامی، در اورژانس اجتماعی مشغول به کار بشم، از چه طریقی باید اقدام کنم؟ کجا باید برم برای درخواست کار در اورژانس اجتماعی؟ 

تهران هم هستم. 

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام. وقتتون بخیر بنده کارشناسی روانشناسی هستم، دوره های کارگاه اورژانس اجتماعی هم به مدت 32 ساعت گ ...

سلام متاسفانه نمیشه بدون آزمون به استخدام اورژانس دراومد درواقع استخدامیش مثل سایر ارگان ها دارای ازمون و مصاحبه و گزینش هست تا چند سال قبل بدون ازمون بود و فقط یه مصاحبه تخصصی داشت ولی الان چند ساله ازمون برگزار میکنن

سلام متاسفانه نمیشه بدون آزمون به استخدام اورژانس دراومد درواقع استخدامیش مثل سایر ارگان ها دارای از ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت.

برای استخدامش ، باید دفترچه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی رو دانلود کنم؟ 

اخه من دفترچه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی رو دانلود کردم واسه سال پیش، خیلی ظرفیتها پایین بود و هر شهری 2,3 نفر بیشتر برنمیداشت. 

یعنی ظرفیت ها انقد پایینه؟

یا دفترچه ازمون استخدامی جداگونه داره؟ 

ممنونم عزیزم از راهنماییت. برای استخدامش  ، باید دفترچه آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی رو دا ...

نه عزیزم معمولا آزمونش سراسری نیست و استانی هست،هر استانی که کمبود نیرو داشته باشه تقاضا میده ب کشور و اگه موافقت شه ازمون برگزار میشه،شما بابد مراجعه کنید سازمان بهزیستی شهرتون مدارک و رزومه ببرید و خودتونو خیلی مشتاق نشون بدید که هروقت ازمون برگزار شد باهاتون تماس میگیرن،درکل خودت باید پیگیری کنی چون متاسفانه اطلاع رسانی درباره ازمون اورژانس خیلی ضعیفه

نه عزیزم معمولا آزمونش سراسری نیست و استانی هست،هر استانی که کمبود نیرو داشته باشه تقاضا میده ب کشور ...

اهان ممنونم عزیزم از راهنماییت

خیلی کمک کردی🥰

واقعا خیلی گمراه شده بودم

پس کسانی که مدارک برده باشن و تقاضا داده باشن اون موقع بین اون افراد خود بهزیستی به صورت استانی آزمون برگزار میکنه؟ 

اهان ممنونم عزیزم از راهنماییت خیلی کمک کردی🥰 واقعا خیلی گمراه شده بودم پس کسانی که مدارک برده ب ...

خواهش میکنم عزیزم،اره گلم🌹🥰

خواهش میکنم عزیزم،اره گلم🌹🥰

ممنونم 🥰

عزیزم ببخشید انقد سوال میپرسم🥺

آخه اطلاعاتم کمه. 

میخواستم بدونم که خودِ اداره بهزیستی بخوام کار کنم، اون چجوریه از لحاظ استخدام؟ 

آزمون استخدامی سراسری داره؟ یا بدون آزمون استخدامی هم پذیرش میکنن به عنوان نیروی قراردادی؟ یا اینکه آزمون استخدامی استانی داره؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید🥰

ممنونم 🥰 عزیزم ببخشید انقد سوال میپرسم🥺 آخه اطلاعاتم کمه.  میخواستم بدونم که خودِ اداره به ...

خواهش میکنم

برای خود بهزیستی باید حتما ازمون سراسری کشوری شرکت کنی،همین ازمون دستگاه های اجرایی