2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41942 بازدید | 396 پست
همشون مرد هستن؟؟ من هر وقت زنگ زدم مرد بود بعد قطع کردم 😶😶

نه هم خانم هم اقا

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

شما از شغلتون راضی هستید؟  اگه برگردید به گذشته بازم این شغل رو انتخاب میکنید؟ امسال شهر ما نیرو میخواست اولین سالی بود که امتحان برگزار کردن. امتحان رو گفتن قبول شدم قراره زنگ بزنن برای مصاحبه .

امیدوارم اتفاقای خوب واسمون رقم بخوره    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما از شغلتون راضی هستید؟  اگه برگردید به گذشته بازم این شغل رو انتخاب میکنید؟ امسال شهر ما نیر ...

بله من راضی ام خداروشکر بدک نیست

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

سلام ببخشید چندتاسوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید🌹

من میخوام امسال رشته مددکاریو با سوابق تحصیلی انتخاب کنم خیلی کمک کردن به ادم های اسیب دیده رو دوست دارم ولی بازارکارم برام خیلی خیلی مهمه 

اینکه من بعد چهار سال ک فارغ التحصیل شدم ایا تضمینی برا بازارکارم هس؟البته من تبریز هستم نمیدونم نیاز زیاده اینجا یا کم

واینکه میگن مددکاری طرحم داره ایا اجباریه یا اختیاری وشامل دانشگاه ازاد میشه وغیردولتی ها میشه؟

من رشتم تجربیه اگه امسال پیراپزشکی هارو نیارم میخوام دیگه برم دانشگاه مددکاری بخونم ممنون میشم راهنماییم کنید. خیلی دوست دارم تو بیمارستان ها مشغول بکار شم ایا ازمون استخدامیش وجذبش راحت وزیاده برا بیمارستان ها جاهای دیگه هم شد عیب نداره ها ولی بیمارستانو خ دوس دارم و بازارکار خ مهمه برام

ببخشید خیلی طولانی شد🌹🌹🌹

هُوَ مَعَکُم اَینَ ما کُنتُم🍃🕊
سلام ببخشید چندتاسوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید🌹 من میخوام امسال رشته مددکاریو با سوابق تحصیل ...

سلام عزیزم

متاسفانه بازار کار دولتیش محدوده یعنی باید صبر کنید تا ازمون برگزار شه و کلی دنگ و فنگ استخدامی

ولی اگه درامدش زیاد برات مهم نباشه خیلی آسوووون میتونی تو مجتمع های بهزیستی خصوصی بعنوان مددکار مشغول بکار شی ولی با حقوق پایین 

تبریزم شهر بزرگیه مجتمع خصوصی خیلییی زیاد داره میتونی اونجا مشغول شی

اهان خیلی ممنون  حداقل چند میدن خصوصیا الان؟

شاید درحد ۲ ال۳

واینکه ببخشید طرحم داره؟

اره خود مددکاری طرح داره که میتونن تو بیمارستان یا مراکز بهزیستی یا دادگاه طرحو بگذرونن

@oooogolbano    

@rahabaluchi    

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام خدا قوت

انشاءالله روزی برسه همه ی عزیزانی ک در اورژانس اجتماعی مشغول هستن وجدان کاری و مسئولیتشون مثل شما باشه

خیلی هم بی تفاوت نبوده صداوسیما

من چندسال پیش ی سریال از شبکه ی یک میدیدم ک شغل نقش اصلی مددکار اورژانس اجتماعی بود

یکی دوبارم باز پخش شد

ولی خب خیلی جای کار داره

انشاءالله پیگیری این بخش در همه ی ایران و در همه ی حوزه هاش ب سطح استاندارد برسه 

ممنون از شما خدا بهت برکت بده

یه مرکزی زیر نظر سازمان بهزیستی برای کاهش اسیب های اجتماعی گروه هدفش شامله: کودک ازاری،همسرازاری،مع ...

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید سوال درمورد اورژانس اجتماعی دارم...خانوادگیه 

از ترس نیس توروخدا متن راجبش زیاد پست کن...میدونی بخاطر چیه؟بخاطر باور نداشتنش چون فرد میبینه خانواد ...

منم اولین بارم بود تماس گرفتم گفتن تانیم ساعت دیگه همکارام میرسن پیشتون ولی بخاطر آرم ماشین  قبول نکردم وخودم رفتم پیششون

لایک نکنید