2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41942 بازدید | 396 پست

یکی از دوستام تو مدرسه با تیغ دستاشو و پاش رو زخم میکنه خیلی هم بد میزنه همش میگه دوس داره میگه با این کار آروم میشه چند ماه پیش چقدر قرص خورده بود حالا معدش خراب شده بازم همش دنباله قرصه 

امروز از من پرسید با چه قرصی مرگ حتمی میشه 😕

اگه با اورژانس اجتماعی تماس بگیرم کاری براش میکنن یا ولش کنم ??

دخالت میشه ؟؟

یکی از دوستام تو مدرسه با تیغ دستاشو و پاش رو زخم میکنه خیلی هم بد میزنه همش میگه دوس داره میگه با ا ...

اره میتونی تماس بگیری وگزارش اقدام به خودکشی یا افکار خودکشی بدی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد نمی‌فهمه که از طرف من بوده ؟نمیخوام بفهمه 

نه به هیچ عنوان نمیفهمه،تماس کاملا محرمانه میمونه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
برای کسی که خطر تجاوز از سمت محارم تهدیدش میکنه هم کاری میکنن؟!

بله اگه طرف کوچکترین کاری کرده باشه اول اخطار جدی میدن بعد نامشو میزنن دادگاه

سلام عزیزم ببخشید من امروز برای دوستم زنگ زدم به ۱۲۳، به علت اینکه مادر پدرش رابطه جنسیش رو با دوست پسرش فهمیدن ممکن بود پدرش بکشتش، در اخر تماس کارشناس فامیلی من رو هم پرسیدن. با توجه به اینکه شماره خطم رو هم دارن برای من دردسری میشه ایا؟ ممنون میشم پاسخ بدید

سلام عزیزم ببخشید من امروز برای دوستم زنگ زدم به ۱۲۳، به علت اینکه مادر پدرش رابطه جنسیش رو با دوست ...

سلام عزیزم ببخشید که دیر جواب دادم به هیچ عنوان هیچگونه دردسری براتون پیش نمیاد خیالتون راحت باشه

درود وقت بخیر بنده پدری دارم 84 ساله که مشکل آلزایمر بعد از فوت مادرم، خواهر بزرگترم اومد و کل مدارک هویتی و کارت حقوق بازنشستگی و اسناد پدرم رو برده و الان که این رو براتون مینویسم 4 سال از فوت مادرم میگذره چند بار قضایی شکایت کردم بخاطر ضعف سیستم قضایی و رسیدگی طولانی نا امید شدم. درکل شرایطی که پدرم داره کل خونه رو ساس زده به طوری که از درو دیوار بالا میرن داخل خونه بوی تعفن میاد غذایی که برای پدرم میفرسته هفتگی غذا رو پخت میکنه و منجمد شده میده پدرم توی این سالها یک بار هم برای معاینه نرفته دکتر که قرص هایی که پدرم میخوره درسته.. اصلا میخوره یا نه... در کل شرایط غیر انسانی.2 ماه پیش با اورژانس خدمات اجتماعی تماس گرفتم و تشکیل پرونده دادم بعد از یک ماه اومدن بازدید خیلی لحن بدی صحبت میکردن و حتی حاظر نشدن برن داخل از جلوی در نگاه کردن چند تا سوال پرسیدن و رفتن ولی تایید کردن که سالمند آزاری اتفاق افتاده است. گفتن با خواهرتون تماس میگیریم و مهلت 4 روزه میدیم تا شرایط رو درست کنه وگرنه قضایی اقدام میشه الان از اون فرصتی که دادن 1 ماه گذشته چند بار تماس گرفتم هر سری یه جواب میدن انگار تبانی کردن یا نمیدونم چی شده میگن به شما جواب پس نمیدیم و با خود خواهرتون در تماسیم.و.... ببخشید که طولانی شد آیا راهی هست بتونم پیگیری کنم که چرا تا الان کاری نکردن و شاید تبانی بین شون باشه؟؟؟ 

من ۱۷ سالمه 

تو خونه امنیب جانی ندارم پدرم کتکم میزنه و خیلی هم شدید کتک میزنه بخدا همین بار اخر شانس اوردم که کر نشدم 

+اجازه تحصیل هم ندارم(با اینکه درسم عالیه) و داخل خونه زندانیم همش میخوام به ۱۲۳ زنگ بزنم میترسم یکی بفهمه

گوشی شخصی هم ندارم الانم با گوشی داداشم که ازم کوچک تر هست اومدم 

ترو خدا کمکم کنید 

شما کمکم میکنید از خانوادم جدا شم؟

تاپیک برای قدیمه،اما اگه آنلاین شدین،یه سوال داشتم،لطفاریپلای یا لایک کنین

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه
من ۱۷ سالمه  تو خونه امنیب جانی ندارم پدرم کتکم میزنه و خیلی هم شدید کتک میزنه بخدا همین بار ا ...

سلام عزیزم متاسفانه جدایی از خانواده به این راحتیا هم نیست ،اینکه امنیت جانی نداری باید کاملا اثبات شه،وقتی کتکت زد همون موقع زنگ بزن۱۲۳ که کارشناسا بیان منزل و وضعیتتو ببینن و شهادت بدن بر علیه پدرت،شاید واقعا پدرت اختلال روانی داره که باید درمان شه در غیر اینصورت اگه کتکاش بدجور باشه وپزشکی قانونی تایید کنه برای پدرت دیه و یا حبس صادر میکنن

چون ۱۷ سالته و خانواده داری( مثلامادر، پدربزرگ ،عمو و ...) قانون سرپرستیتو مثلا نمیده به بهزیستی

درود وقت بخیر بنده پدری دارم 84 ساله که مشکل آلزایمر بعد از فوت مادرم، خواهر بزرگترم اومد و کل مدارک ...

سلام عزیزم واقعا متاسفم ازین‌ شرایط

پدرتون تنها زندگی میکنه؟ هیچکدوم از اعضای خانواده حاضر به نگهداری نیستن؟ اگه تنها هستن و کسی ام نگهداری نمیکنه چرا نمیبرید خانه سالمندان؟

یه نکته بگم اورژانس اجتماعی مرکز نگهداری نیست (فقط به صورت موقت تا ۲۰ روز از کیسای حاد نگهداری میکنه و بعد ازون کیس روارجاع میده به مرکز مربوطه)تو این مورد سالمندازاری تایید شده باید موضوع رو قضایی میکردن و یه گزارش محکم برای دادستانی مینوشتن و بعد دادستان برای خواهرتون حکم صادر میکرد،یعنی خود اورژانس مستقیم نمیتونه کسیو محکوم کنه یا دستگیر کنه و یا ....ولی اینجا ظاهرا کوتاهی کردن چون باید برای دادستانی گزارش مینوشتن

برای کسی که خطر تجاوز از سمت محارم تهدیدش میکنه هم کاری میکنن؟!

صدددد در صدددد