در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
خدا به جیبت برکت بده و تنت سلامتی. والاه من دیدم سرهر چهارراه یه دونه از این ماشینهای 123 هست. دم ه ...
ممنون عزیزم
این جز شرایط کاری هست که روزانه دو ساعت توسطح شهر با ماشین تردد کنه و بروشور توزیع کنن که هدفشش فقط شناخته شدن این مرکزه(بهش میگن خدمات سیار)
از ماست که برماست ای کاش میشد برای این سرمایه ها یه برنامه ریزی درست کنن
نمیدونی ادم چقد شرمنده میشه وقتی روزانه چند نفر میان اداره و درخواست کمک میکنن ولی دریغ از یک بسته حمایتی!! وقتی اعتراض میکنیم میگن کار شما کمک مالی نیست! وظیفه شما یه چیز دیگس
در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونید اداره بهزیستی کرج برید اونا خودشون مکاتبات لازمو میکنن
این راهم فایده نداره من زنگ زدم برای همسایمون شوهرش انقدر کتکش میزد صداش میپیچید ت کوچه گفتن از ما ک ...
یعنی چی کاری برنمیاد! اتفاقا اگه قراره از کسی کاری بیاد از همیناست! اعصابم بهم میریزه با این حرفا😅
ولی اگه کمتر از۳۰ کیلومتر با شهر فاصله داشته باشه با ماشین میان اون روستا
بیشتر از۳۰ کیلومتر مجاز نیستن از شهر خارج شن
ولی تماس میگیرن و تلفنی مشاوره میدن و راهنمایی میکنن برن همون شهر و تشکیل پرونده بدن
نمیخواین یه سربیاین؟ یعنی فقط میخواین تلفنی انجام بشه همه چیز؟
من اصلا او ن استان تا الان نیومدم و کسی رو هم اونجا اشنا ندارم راستش خیلی دوست دارم بیام ولی نمی دونم چطوری و به چه کسی باید کانکت بشم اصلا اشناییت ندارم
نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
من اصلا او ن استان تا الان نیومدم و کسی رو هم اونجا اشنا ندارم راستش خیلی دوست دارم بیام ولی ن ...
من زاهدان نیستم یکی از شهرستان های اینجام
اگه کمکی ازم برمیاد خوشحال میشم انجام بدم
فقط اگر پیش اومد کسیو بمن معرف یکنید در خواست دوستی دادم
چشم حتما
ممنون عزیزم این جز شرایط کاری هست که روزانه دو ساعت توسطح شهر با ماشین تردد کنه و بروشور توز ...
چه وظیفه ایه.؟ وقتی طرف از زور گرسنگی ، پرخاشگر شده. بگذریم. حیف . دلم برای همه بچه ها میسوزه. دلم برای همه زنها میسوزه. باید انقدر مورد خشونت واقع بشن
امیدوارم مشکلتون حل بشه به صورت محرمانه برو مشاوره
ایشاله
فقط خیلی عصبیه تو دعوا خیلی خشن میشه و زورش زیاد
هر چی سر راهشه میشکونه خورد میکنه منم کتک میزنه میتریم آخر بزنه بکشه منو 🤣
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
ایشاله فقط خیلی عصبیه تو دعوا خیلی خشن میشه و زورش زیاد هر چی سر راهشه میشکونه خورد میکنه من ...
وای یه فکر اساسی بکن اینکه خیلی خطرناکه
راضی نمیشه ببریش مشاوره؟