2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 42016 بازدید | 396 پست

مثلا دعوای خونوادگی در خطر کتک خوردن شوهریم چکار کنیم.تا زنگ بزنیم جواب بدن که کتکه رو نوش جان کردیم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

عزیزم باتوجه به اینکه شما با ادامای فقیر ممکنه سروکار داشته باشید که نیاز به حمایت داشته باشن راستش من خودم مجردم و شاغل هستم همیشه دوست داشتم یه بچه ای به سرپرستی داشته باشم که بش کمک کنم حتی شده بیارم پیش خودم با خانوادن زندگی کنه شما موردی سراغ دارین در خصوص بهزیستیو اینا چون خیلی سخت میگیرن و باید ملک بنام بزنم راستش نمیخام پیگیر باشم با شرایط سختشون ولی اگر موردی دارین میشه بمن معرفی کنید با توجه به اینکه شما سیستان هستین 

اگر بچه ای باشه کهمثلا مادر پدر نداشته باشه یا مثلا پیش مادر برزگی کسیکه استطاعت مالی نداره باشه از این موردا

ازرف یشنیدم محله شیراباد خیلی نیازمندن درسته؟ و ازاین موردا هست اونجا

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چجوری آسیبها رو کاهش بده؟

خیلی خیلی خیلی سخته کاهش این آسیب ها تو جامعه ولی باید از یه جایی شروع کرد،اورژانس اجتماعی تقریبا ۲۰ ساله تو ایران راه اندازی شده و کاملا ناشناخته هست و خیلیا از وجودش بی خبرن

متاسفانه اینکه یک سری نقص هایی تو عملکردش هست رو منکر نمیشم! ولی به هرحال باید اطلاعات درمورد این نهاد بره بالا که صدا و سیما هیچ حرکتی نمیکنه مثلا خود من به شخصه تو تی وی چیزی درمورد اورژانس اجتماعی ندیدم!!!! 

از ماست که برماست

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
مثلا دعوای خونوادگی در خطر کتک خوردن شوهریم چکار کنیم.تا زنگ بزنیم جواب بدن که کتکه رو نوش جان کردیم

اول سعی کنید برید تو ی اتاقی و درو قفل کنید یعنی محلو ترک کنید

زنگ ک بزنید درجا میان و شاهد عینی ماجرا هستن و خیلی به نفعتون میشه بعدش تو دادگاه

چون خودتون شکایت کنید خیلی رسیدگی نمیشه ولی اگه اورژانس شهادت بده دیگه ۸۰ درصد راهو رفتین

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
خیلی خیلی خیلی سخته کاهش این آسیب ها تو جامعه ولی باید از یه جایی شروع کرد،اورژانس اجتماعی تقریبا ۲۰ ...

نه عزیزم همه اطلاع دارن از 123 اینجوری هم انتخاب شد که بچه ها و همه این عدد رو یادشون بمونه. تی وی هم اطلاع رسانی کرد. اما واقعا هیچ کاری نمی کنه. حتی توی کلام هم نمیگه هدفش چه. اینکه هدف کاهش آسیبهاست. خوب هدف من هم همینه. اما به چه روشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا حیف اون همه سرمایه که توی این ارگان بهزیستی پودر میشه. همون هزینه 123 رو میدادن چقدر آدم خونه دار میشدن. چقدر بچه می تونست مدرسه بره غذا بخوره. حیف اون همه سرمایه و بودجه که اونجا رسوب کرده ته نشین شده . واقعا هم پرسنل بی تفاوت . 

عزیزم باتوجه به اینکه شما با ادامای فقیر ممکنه سروکار داشته باشید که نیاز به حمایت داشته باشن راستش ...

عزیزم متاسفانه به هیچ عنوان نمیشه که بدون گذروندن خان های دادگاه و بهزیستی بهتون حضانت فرزند داده بشه حتی خود اورژانس هم نمیتونه

اره واقعا سخت میگیرن مخصوصا که شما مجرد هم هستین و باید یه تضمین مالی قوی بدید برای اون بچه و باید پشت نوبت باشید!!

عزیزم متاسفانه به هیچ عنوان نمیشه که بدون گذروندن خان های دادگاه و بهزیستی بهتون حضانت فرزند داده بش ...

خب اگر اصلا نخام بچه بیاد پیشم ولی بدونم واقعا بچه ای از هر لحاظ نیاز به کمک داره شما می تونید کمک کنید؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
نه عزیزم همه اطلاع دارن از 123 اینجوری هم انتخاب شد که بچه ها و همه این عدد رو یادشون بمونه. تی وی ه ...

سرمایه؟

اتفافا ما هرچی میکشیم از بی پولیه! نیروهای اورژانس اجتماعی همه‌ شرکتی ان و بدون مزایا و حق مسکن و حق اضافه کار و ... با حقوق ماهیانه ۵/۸۰۰ 

و چون این مرکز یه مرکز مشاوره هست هیچ بودجه ای بهش تعلق نمیگیره و سالانه برای اورژانس هر استان دقت کنید هر استان( که خودش شامل ده ها‌ شهرستانه) فقط و فقط و فقطططط ۳۰۰ یا۴۰۰ میلیون اختصاص میدن حالا خودتون حساب کنید به اورژانس هرشهرستان در طول یک سال در بهترین حالت ممکنه ۳۰ یا۴۰ میلیون اختصاص میدن که ما موظفیم این مبلغو بین صدها خانوار تقسیم کنیم!!! این یعنی ننگ،یعنی فاجعه!!!! 

پس اگه عملکردش خیلی ضعیفه چون بودجه ای براش در نظر نمیگیرن و انتظار دارن بااین وضعیت معجزه بشه

اون بودجه های کلانی ک میگید مال بخش های دیگر بهزیستیه( مراکز نگهداری،مراکز کودکان،خانه سلامت،خانه امن،خانه تلاش و ...)

درکل به اورژانس بودجه ای نمیدن حتی خدای بالاسرمون شاهده بارها و بارها از جیب خودمون برای کیسامون خرج کردیم

اول سعی کنید برید تو ی اتاقی و درو قفل کنید یعنی محلو ترک کنید زنگ ک بزنید درجا میان و شاهد عینی ما ...

برم تو اتاق ک درو زده شکونده 🤣

اخه دیگه اینکارو کنم باید جدا شم 

یک روزم دیگه نمیذاره بمونم منم قصد جدایی ندارم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خب اگر اصلا نخام بچه بیاد پیشم ولی بدونم واقعا بچه ای از هر لحاظ نیاز به کمک داره شما می تونید کمک ک ...

صد درصد

میتونید یه مبلغیو ماهانه یا سالانه به اداره اورژانس اجتماعی شهرتون پرداخت کنید و یه رسید هم محض محکم کاری بگیرید و ادرس و مشخصات اون بچه رو داشته باشید و پیگیری کنید از رسیدن کمک به اون بچه

برم تو اتاق ک درو زده شکونده 🤣 اخه دیگه اینکارو کنم باید جدا شم  یک روزم دیگه نمیذاره بمونم ...

امیدوارم مشکلتون حل بشه

به صورت محرمانه برو مشاوره

صد درصد میتونید یه مبلغیو ماهانه یا سالانه به اداره اورژانس اجتماعی شهرتون پرداخت کنید و یه رسید هم ...

راستش من میخام خودم مستقیم با اون بچه یا خانواده به واسطه و معرفی اورژانش اشنا بشم وکمک کنم و از حالشون خبر داشته باشم من کرج هستم ترجیحم کمک به سیستان و بلوچستانه مخصوصا اون محله شیراباد که تازه اسمش شنیدم ولی ظاهرا خیلی محروم هستند

سرمایه؟ اتفافا ما هرچی میکشیم از بی پولیه! نیروهای اورژانس اجتماعی همه‌ شرکتی ان و بدون مزایا و حق ...

خدا به جیبت برکت بده و تنت سلامتی.

والاه من دیدم سرهر چهارراه یه دونه از این ماشینهای 123 هست. دم هر میدون یه دونه هست. پول این ماشین رو به خانواده ها بدن. همه مشکلات حل میشه

راستش من میخام خودم مستقیم با اون بچه یا خانواده به واسطه و معرفی اورژانش اشنا بشم وکمک کنم و از حال ...

خدا خیرتون بده

شیراباد یه محله تو شهر زاهدانه که فاقد حتی امکانات اولیه زندگیه!! یعنی حتی آب آشامیدنی به سختی یافت میشه

بله با تماس با اداره بهزیستی استانمون بهتون معرفی میکنن چندموردو و همه‌ چیزو براتون کامل توضیح میدن

خدا خیرتون بده شیراباد یه محله تو شهر زاهدانه که فاقد حتی امکانات اولیه زندگیه!! یعنی حتی آب آشامید ...

شما تماس میدین