2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41992 بازدید | 396 پست
وای یه فکر اساسی بکن اینکه خیلی خطرناکه راضی نمیشه ببریش مشاوره؟

نه از مشاور بدش میاد کلا

دکتر هم مریص باشه نمیره چه برسه مشاور 

تو حالت عادی فرشتست ولی عصبی میشه خیلی خطرناک میشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نه از مشاور بدش میاد کلا دکتر هم مریص باشه نمیره چه برسه مشاور  تو حالت عادی فرشتست ولی عصبی ...

پس پا رو دمش نزار😅

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس پا رو دمش نزار😅

من پا نمیذارم اون پا رو دم من میذاره بعد خودشم طلبکاره 🥺🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
تا خودشونم نخوان نمیشه متاسفانه     باید بعد از ترک خیلی مراقبش باشن،تنهاش نزارم،خیلییییی ...

اره منم نمیدونم چی توی اینا هست که ول نمیکنن بابا کنم معتاده یعنیا دلم خونه از دستش دوسش ندارم من اگه اینا نخواسته باشم باید به کی بگم ؟؟؟

چه کارش میشه کرد 

دیگه اعصاب منا خورد کرده 

مامان منم همش میخواد جدا بشه هیچ جور هم نمیشه اخه این خدایی چه زندگی هست 

بعضی وقت‌ها میخوام درس بخونم و این دعوا های اونا نمیزاره من الان توی مرحله مهمی از زندگیم هستم و این طوری 😐😐😐😐😐😐

تا خودشونم نخوان نمیشه متاسفانه     باید بعد از ترک خیلی مراقبش باشن،تنهاش نزارم،خیلییییی ...

اره بابا منم تا حالا چهار بار کمپ رفته و بعدش دوباره شروع کرده یعنیا اخه بگو لعنتی چرا خوب نمی شی تو

کی سر اینا به سنگ میخوره آدم میشن ؟؟؟ادم میشن اصلا ؟😐😐😐😐😐مامان منم هیچ جور جدا نمیشه ازش میخواد جدا شه ولی عمل نمیکنه 

اعصابم خورد شد 😐

سلام.تو نت داشتم برای اورژانس اجتماعی می‌گشتم شما و این سایت اومد بالا با عنوان هر سوالی از اورژانس اجتماعی دارید بپرسید. برای مصاحبه استخدامی اورژانس اجتماعی میخوام بزودی برم . چ اطلاعات اولیه باید داشته باشم و چکار باید کنم .راهنمایی لطفا

سلام.تو نت داشتم برای اورژانس اجتماعی می‌گشتم شما و این سایت اومد بالا با عنوان هر سوالی از اورژانس ...

سلام

برای مصاحبه اورژانس باید اطلاعات کاملی درمورد خود اورژانس اجتماعی وگروه هدفش داشته باشی

گروه هدف اورژانس: خشونت خانگی(کودک ازاری،همسرآزاری،سالمند ازاری)اختلالات هویت جنسی،اختلافات حاد خانوادگی،کودکان کار و خیابانی و سایر افرادی که در شرایی بحرانی هستن

درمورد آسیب های نوپدید مطالعه کن

چنتا سایت روان شناسی ومددکاری یاد داشته باش

چنتا کتاب روان شناسی و مددکاری معتبر به همراه چنتا مؤلف معروف تو خاطرت باشه

درمورد ریسک هایی که تو زندگی کردی ازت میپرسن

درمورد نقاط ضعف و قوتت میپرسن

اخرین کتابی که خوندی

تفاوت کودکان کار و خیابانی

تفاوت ترنس ها و دوجنسه ها

اگه کسی بخواد تغییر جنسیت بده چه راهکاری میدی...

درمورد خودکشی و یه نظریه درمورد خودکشی

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
اره منم نمیدونم چی توی اینا هست که ول نمیکنن بابا کنم معتاده یعنیا دلم خونه از دستش دوسش ندارم من اگ ...

فقط مشکلتون اعتیاد پدرته؟ یا مشکلات دیگه ای هم داره

سلام ببخشید میشه کمکم کنید

من 18سالمه  نمیتونم از هرکسی کمک بگیرم هیچکس ندارم که به دادم برسه

من تو یه خانواده پنج نفری زندگی میکنم که برادرم از بچگی پرونذه پزشکی روانی داره مادر هم اعصاب مریضی داره

فرزند بزرگتر خانواده که خواهرممه طلاقیه

پدرمم زمینه سکته و پرخاشگری زیادی داره

خیلی بهم بی احترامی میکنن برادر کوچکترم که چهارسال. از من کوچکتره من وحشیانه میزنه اما من نمیتونم کاری کنم چون هوا اون دارند و من هیچوقت به چشم یه دختر ارزشی ندارم

خانواده امم من تهدید به مرگ میکنن، فحاشی میکنن و کوچکترین ارزشی پیششون ندارم

از دوازده سالگی تا الان حبس تو اتاقم حتی غذامم میبرم داخل میخورم چون وقتایی که بیرونم همش تحقیر و فوش میشنوم

سر کوچکترین مسائل همشون با هم بسمتم حمله میکنن

هیچ پشتوانه ای ندارم

بیکسم

نه از مالی نه احساسی تا الان پشتم نبودند

میشه بگید چیکار کنم بخدا هرروزی که نفس میکشم قلبم میشکنه و میمرم اما از بیکسیم حداقل تا زمانی که یه رشته دانشگاهی در بیام و برم حداقل تا یسال

کجا میتونم پناه ببرم لطفا کمکم کنید بخدای که میپرستین

من با این سنم بیست کیلو بیشتر وزن ندارم حتی توی غذا خوردن هم توی فشارم

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

سر کار.زیاد نمی ره و اره اعتیاد داره من خسته شدم کاش میشد من طلاق بگیرم از بابام 😂😐

یعنی روزی نیست که نگه همش میخواد خونه رو بفروشه و پولشو بذاره بانک و سود بگیره یعنی خدا شفاش بده مامانم یه زمین بهش داد خونه رو مال خودش کرد و بابام زمینو فروخت و حالا خونه رو میخواد

برا مامانم میگم الکی ما رو چرا به دنیا اوردی خواستی ما رو بدبخت کنی هدفت چی بوده 😐

از لحاظ روحی نیاز دارم به مدت یه ماه بمیرم ✋😐

عریزم  رشته ای خوندی چی بوده

من مطالعات خانواده بودم