2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 42015 بازدید | 396 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ خوب  حکم ی وکیل دارین ینی؟

حالا وکیل نه

یجورایی رابط بین وکیل و موکل که البته بیشتر از حق موکل دفاع میکنه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
سلام مدرک تون چی هست؟

من کارشناسی حقوق خانواده دارم

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

سلام عزیزم ممنون میشم جواب سوالمو بدی 

اگه والدین اجازه ندن بچشون ادامه تحصیل بده میشه این موضوع رو به آژانس اجتماعی گفت ک کمکش کنن ی دختر ۱۲ساله که باباش نذاشت درس بخونه ،

😞اگه اطلاع بدیم کمکمش میکنن

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
حالا کارخاصی هم نمیکنن ها باور کن وقتی خودم تاره استخدام شدم برای اینکه اطلاعاتم بره بالا پیش چندتا ...

متاسفانه همینطوره وگرنه من مشتاق بودم برم مشاوره

مشاور انلاین بیشتر به دردم خورد 

اما همسرم قبول نداره

خلاصه موندیم تو مشکلاتمون ‌هر روز هم بدتر از روز قبل

نه عزیزم من دو ساله کارشناس اورژانس اجتماعی ام اونم تو جامعه ای مثل بلوچستان!باور کن الان مثلا۵ شبه ...

خیر ببینید الهی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
سلام عزیزم ممنون میشم جواب سوالمو بدی  اگه والدین اجازه ندن بچشون ادامه تحصیل بده میشه این موض ...

سلام عزیزم

اره میتونن ولی تنها کاری که میکنن اینه که با والدین حرف میزنن و‌سعی میکنن متقاعدشون کنن! قبلا یه قانونی بود که تو این موارد اون والدین حق نداشتن مانع تحصیل فرزند بشن وگرنه با قانون طرفن ولی الان متاسفانه اینو قانونو لغو کردن !!!

ولی درکل اره میتونن برن اورژانس و اونجا به والدین مشاوره میدن