2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 42023 بازدید | 396 پست
نه عزیزم کلا موضوع طلاقو دوسالو از ما گرفتن

من یه شکایت از همسرم کردم بخاطر دست بزن و تهمت و این چیزا..گاهی که عصبی میشه اینکارو تکرار میکنه 

یعنی تماس بگیرم جلسه مشاوره میزارن برامون؟

همینجوری بهش میگم بیا بریم مشاوره امروز فردا میکنه

من ختی یه سری تماس گرفتم برای یه آقایی پیر بود ناتوان بود و کس و کاری نداشت  گفت باید زنگ بزنی ...

چون این مورد ارتباطی به اورژانس اجتماعی نداره گفتن زنگ بزنید شهرداری

ولی خب میتونن بهتر برخورد کنن

درکل افراد سالخورده که جایی ندارن و یا معتادین کارتن خواب و متکدیان هیچ ارتباطی ب اورژانس ندارن و باید شهرداری اقدام کنه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره یه تاپیک خوب هم دیدیم❤

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
🤣🤣🤣 ما بچه نداریم و توی یه شهر غریبیم که از پدرو مادرم دورم و دانشگاهم دیگه سرگرمی جز این نداریم ...

عه باشه پس این تبصره رو براتون درنظر میگیریم😅

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
من یه شکایت از همسرم کردم بخاطر دست بزن و تهمت و این چیزا..گاهی که عصبی میشه اینکارو تکرار میکنه&nbs ...

اره عزیزم هم میتونید تماس بگیرید با۱۲۳ که وصل میشه به مرکز استان و اونجا شماره تماس مرکز شهرتونو بهتون میدن و میتونین رایگان خدمات مشاوره دریافت کنید یا میتونید بدون وقت قبلی مستقیم برید اورژانس اجتماعی شهرتون اونجام حضوری مشاوره میدن

خدا حفظت کنه مارو یه وقت از نون خوردن نندازی 🤣😘😘😘❤

من چه کاره ام که بخوام کسیو از نون خوردن بندازم😅😅😅🥰🥰

ان شاء الله سری بلند بشی تو سرا و خدا بزرگت کنه ❤ گرچه وجود مفیدت عزیزتر از همه چیزه

چقدر انرژی مثبت بهم دادی

امیدوارم هزار برابرش به خودت برگرده🥺🥰

اره عزیزم هم میتونید تماس بگیرید با۱۲۳ که وصل میشه به مرکز استان و اونجا شماره تماس مرکز شهرتونو بهت ...

خب میگم مشاورها متاسفانه قوی نیستن

حتی یه دکتر بود .با همسرم رفتیم مشاوره.یه مقدار خودمونو معرفی کردیم .همسرمو فرستاد بیرون از اتاق و به من گفت چرا اینقد خودتو دست بالا میگیری😒😒

در حالیکه هنوز کامل نگفته بودم همسرم چه رفتارایی داره.صرفا بخاطر اینکه همسرم اونجا آروم و منطقی حرف میزد ولی من استرس داشتم

واقعا زده شدم

خب میگم مشاورها متاسفانه قوی نیستن حتی یه دکتر بود .با همسرم رفتیم مشاوره.یه مقدار خودمونو معرفی کر ...

خب شاید واقعا حق با شماست و اون خانم واقعا قوی نبوده تو امر مشاوره ولی خب همه که مثل اون خانم نیستن،شما زده نشین ،ادامه بدید کاش اونجا میگفتین میخواین مشاورتون عوض کنید چون تو هرمرکز حداقل دوتا مشاور هست

اون دکتره آقا بود ‌شانس من😂 بعد گفت بیاین دفتر خودم ساعتی ۳۰۰

حالا کارخاصی هم نمیکنن ها

باور کن وقتی خودم تاره استخدام شدم برای اینکه اطلاعاتم بره بالا پیش چندتا مشاور پولی رفتم ببینم چیا میگن ! دیدم همه راهایی که اینا میگنو خودم بلدم

درکل مشاور معجزه نمیکنه ولی باید خوب گوش دادنو و عدم قضاوتو خیلی خوب بلد باشع و اینکه خودشو جای طرف بزاره

غیظ مکن شوخی کورتع والله🙏

برید سرکارتون اینجا نچرخید🙄

من وقت استراحتمه برا همین اینجام