2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41850 بازدید | 396 پست
من بچه کوچیک دارم اگه مشکلی پیش بیاد باهمسرم  زنگ بزنم بچمو ازم جدا نمیکنن؟ چون شنیدم میگن یکی ...

نه مگه شهر هرته به این راحتی بچرو بدن به بهزیستی یا یه خانواده دیگه!!!! 

شما اگه قصدتون خدای نکرده طلاقه در اون صورت بحث حضانت میاد وسط که بچه تا هفت سالگی پیش شماس بعد پیش پدر ک اونم در صورتیکه پدر صلاحیت نگهداری نداشته باشه باز بچرو میدن به عمو یا جد پدری(پدربزرگ)

امااا اگه شما صلاحیت نگهداری نداشته باشید(اعتیاد داشته باشید،سابقه کیفری داشته باشید،یه اختلال روانی داشته باشید)بچرو از همون بچگی میدن ب پدر

اما اگه کلا بحثتون طلاق نیست و میخاین زندگیتون خوب شه و یا ب شوهرتون گوش مالی بدید میتونین با اورژانس اجتماعی در تماس باشین،ک کمکتون میکنن اگه واقعا شما در خطر باشید میبرنتون بخش نگهداری اوتم ب صورت موفقت تا جو اروم شه،اینجا درمورد بچه دیگه ما تصمیم نمیگیریم این مدت ک شما تو نگهداری هستید کجا باشع اینجا دادگاه براساس صلاحدیدش تشخیص میده ک پیش شما باشه یا پدر یا اقوام

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
نه مگه شهر هرته به این راحتی بچرو بدن به بهزیستی یا یه خانواده دیگه!!!!  شما اگه قصدتون خدای ن ...

یعنی تو مدتی که من برم اورژانس بچم میزارن پیشم باشه سه سالشه؟ شوهرم خیلی گند اخلاقه عصبیه گاهی میزنه منو همش تو فکر طلاقم ولی پشتوانه ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تو مدتی که من برم اورژانس بچم میزارن پیشم باشه سه سالشه؟ شوهرم خیلی گند اخلاقه عصبیه گاهی میزنه ...

خب عزیزم تو باید یه فکر اساسی بکنی نهایتا ده روز تو و بچه رو میبرن نگهداری،تااخر عمر ک نمیزارن اونجا بمونی

شوهرتو با زبون نرم راضی کن بره مشاوره باور کن خیلی تاثیر داره

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
خب عزیزم تو باید به فکر اساسی بکنی نهایتا ده روز تو و بچه رو میبرن نگهداری،تااخر عمر ک نمیزارن اونجا ...

کاش بره مشاوره نمیره متاسفانه من بخاطر اینکه راحت تر طلاقمو بگیرم وگرنه من نمیتونم اونجا بمونم تا وقتی که طلاقمو بگیرن میزارن؟ 

و منی که چقد خودمو به اب و اتیش زدم فقط تماس بگیرید با ۱۲۳ ،همه چیز هم محرمانه میمونه ولی متاسفانه ا ...

چطوری  میشه استخدامش شد؟

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
کاش بره مشاوره نمیره متاسفانه من بخاطر اینکه راحت تر طلاقمو بگیرم وگرنه من نمیتونم اونجا بمونم تا وق ...

نه عزیزم نمیزارن

نظرت قطعی سر طلاقه؟

چطوری  میشه استخدامش شد؟

عزیزم تو صفحات قبلی نوشتم

نه عزیزم نمیزارن نظرت قطعی سر طلاقه؟

نه خیلی دودلم اخه خیلی مشکلات هست سمت خانوادم اگه من طلاق بگیرم خیلی برای خانوادم بد میشه ولی خودم راحت میشم چون شوهرم هر از گاهی اینطوری میشه و من اینسری تحملم خیلی کم شده اگه دوباره دعوایی چیزی بشه دیگه نمیتونم تحمل کنم چون از وقتی که عقد کردم منو اذیت کرده تا الان 😢

نه خیلی دودلم اخه خیلی مشکلات هست سمت خانوادم اگه من طلاق بگیرم خیلی برای خانوادم بد میشه ولی خودم ر ...

پس فعلا طلاقو از ذهنت بیرون کن چون تصمیمت قطعی نیست

بجاش سعی کن زندگیتو درست کنی

روشای مختلفی امتحان کن،قلق شوهرتو به دست بیار,استانه تحمل و صبرتو ببر بالا

پس خانواده اش خیلی اذیتن

خیلی بیش از حده تصور

مرکز شما میتونه کاری کنه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
خیلی بیش از حده تصور مرکز شما میتونه کاری کنه

مرکز کاری ک ازش برمیاد اینع که نامه بده برا کمپ ترک اعتیاد

و مشاورات رایگان به خودش و اعضای خانواده

خب عزیزم مثلا مرکز نمیتونه معجزه کنه میگین اقا دوبار ترک کرده و مجدد شروع کرده،ادم در برابر این موردا واقعا ناامید میشع

باید همین کارو کنم چاره ای ندارم خسته شدم😢

ان شاالله درست میشه نگران نباش

باید همین کارو کنم چاره ای ندارم خسته شدم😢

😘