من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه سری راهکار غیر علمی هست ولی جواب میده یکی اینکه روابط اجتماعی زیاد کن هر چقدر بیشتر با آدمهای بیشتری تو ارتباط باشی کمتر میشه یکی دیگه اینکه با حوله یا پیراهن یه نفر دیگه خودت رو خشک کن
یعنی چی اینارو جدی میگی قارچ مسریه بقیه هم گرفتار میشن
میتونه در جریان بزاره که از اون حوله استفاده نکنند خیلی عجیب و غیر منطقی به نظر میاد ولی برا کسی که کلی راه امتحان کرده و جواب نگرفته میتونه یه امیدواری باشه
من گردن و کتفم قارچ گرفته بود خیلی سال پیش سال۸۷ تقریبا
رفتم دارالشفا امام رضا مشهد ،دکترش جانباز بود
فقط یک شامپو داد که باید با بدن خشک میزدم کل بدنم ولی اسم شامپو یادم نیست
خوب خوب شدم
خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .
تو همین نی نی سایت سرچ کنی تاپیکای خیلی قدیمی برای درمانش هست ولی اینکه از پماد کوتریموکسازول دوبار در روز به مواضع قارچی بزن بعد با شامپو ضد قارچ بدنتو بشور و لباسایی که با پوستت در تماس هستند با اتو ضد عفونی بکن اگه آفتاب داغ بود بذار چند ساعت جلوی آفتاب داغ بمونه
یعنی چی اینارو جدی میگی قارچ مسریه بقیه هم گرفتار میشن
جدی نه دیگه اون حوله و لباس دیگه نباید برگرده به اون آدمها ببین از بدن آدم های دیگه میشه آنتی بادی گرفت این بیماری آدم های تنها بیشتر درگیر میشن چون پادتن کافی از بقیه آدم ها نمیگیرن
میتونه در جریان بزاره که از اون حوله استفاده نکنند خیلی عجیب و غیر منطقی به نظر میاد ولی برا کسی ک ...
شاید بشه گفت وسایلی که با پوست مستقیما ارتباط دارن و آلوده هستن مثل حوله رو ترجیحا نباید استفاده بکنه و از وسایلی که نو هستن استفاده بکنن درسته البته میشه ضدعفونیش کرد و اتوشون کرد