2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41753 بازدید | 396 پست

میشه منم کمک کنید

از رشته مددکاری راضی هستین؟ به کسی که بخواد انتخاب رشته کنه این رشته رو پیشنهاد میکنید؟ بازار کار خوبی داره؟

لطفا راهنماییم کنید

منم شرایط روحیم دست کمی از مراجعه کنندهاتون نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه منم کمک کنید از رشته مددکاری راضی هستین؟ به کسی که بخواد انتخاب رشته کنه این رشته رو پیشنهاد م ...

سلام

من رشتم مددکاری نبوده 

بجز رشته مددکاری رشته های دیگه ای مثل روان شناسی و علوم اجتماعی هم میتونن وارد اورژانس اجتماعی بشن

به نظرمن مددکاریو انتخاب نکنید چون بازار کار محدودی داره ولی رشته های مثل روان شناسی و علوم اجتماعی علاوه بر اورژانس اجتماعی تو اموزش و پرورش و ادارات دیگه هم جذب نیرو دارن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یه سوال

اگه یه خانواده بچه معتادی که اذیتشون میکنه خسارت‌ میزنه به وسایل خونه و تهدید میکنه تهدید جانی پاش بیفته تهدیدشم عملی میکنه و پول زور میخواد آسایش واسه خانوادش نزاشته از شما کمک بخوان کاری میکنین واسشون

جوابمو دقیق میخوام تا به یه خانواده کمک کنم

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
یه سوال اگه یه خانواده بچه معتادی که اذیتشون میکنه خسارت‌ میزنه به وسایل خونه و تهدید میکنه تهدید ج ...

بحث اعتیاد ارتباطی به اورژانس اجتماعی نداره ولی ازونجایی که اورژانس زیرنظر اداره بهزیستی هست میتونیم از همکاران بخش پیشگیری بهزیستی نامه ترک اعتیاد براش بگیریم و رایگان ارجاعش بدیم به کمپ ترک اعتیاد

بحث خسارات و اذیت هایی که به خانواده میکنه مربوط به ماهست اول به این اقا مشاورات لازم داده میشه و ازش تعهدی مبنی بر عدم ازار و اذیت خانواده گرفته میشع که درصورت تکرارش دیگه ایندفه پلیس وارد جریان میشه و ازش تعهد محکم تری گرفته میشع و یکم میترسوننش و اگه باااز هم تکرار کرد میره بازداشتگاه

ولی کسی ک اعتیاد شدید داره به هیچ وجه حرف و مشاوره و تعهد تاثیری براش نداره

بهترین راه حل ترک اعتیاده و این مشاوره ها به درد بعد از ترکش میخوره

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
بحث اعتیاد ارتباطی به اورژانس اجتماعی نداره ولی ازونجایی که اورژانس زیرنظر اداره بهزیستی هست میتونیم ...

حالا شاید با خودتون بگید دیگه چه کاریه که بیام اورژانس همون اول میریم پیش پلیس که کارمون زودتر راه بیفته

ولی متاسفانه اگه خودتون شکایتشو ب پلیس بکنید اصصصلا وارد عمل نمیشه ولی اگه از طریق اورژانس شکایت شه سریعا رسیدگی میکنن

بحث اعتیاد ارتباطی به اورژانس اجتماعی نداره ولی ازونجایی که اورژانس زیرنظر اداره بهزیستی هست میتونیم ...

عزیزم انقد تلاش کردن ترکش بدن بارها کمپ رفته ولی نمیخواد حتی بازداشتم شده ولی فایده ای نداشته دوباره برگشته به کاراش الان اگه نامه کمپ باشه اون که با پای خودش نمیره زورگو تر از این حرفاست

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
عزیزم انقد تلاش کردن ترکش بدن بارها کمپ رفته ولی نمیخواد حتی بازداشتم شده ولی فایده ای نداشته دوباره ...

تا خودشونم نخوان نمیشه متاسفانه  

باید بعد از ترک خیلی مراقبش باشن،تنهاش نزارم،خیلییییی توجه و محبت کنن تا هیچ کمبودی نداشته باشع

احساس کمبود داشتع باشن به مواد پناه میبرن

تا خودشونم نخوان نمیشه متاسفانه     باید بعد از ترک خیلی مراقبش باشن،تنهاش نزارم،خیلییییی ...

این یه مورده استثناست تنهاش نزاشتن همه چی براش تامین کردن هر چی گفت انجام دادن که دست برداره نشد که نشد فقط پول میخواد چه نقدی چه به صورت ماشین و وسیله

تا خودشونم نخوان نمیشه متاسفانه     باید بعد از ترک خیلی مراقبش باشن،تنهاش نزارم،خیلییییی ...

ماشهرستانیم یعنی اینجام زنگ بزنیم برای همسرآزاری میان کمک کنن؟بعدمیان درخونه مثلا؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
ماشهرستانیم یعنی اینجام زنگ بزنیم برای همسرآزاری میان کمک کنن؟بعدمیان درخونه مثلا؟

بله صد درصد

سلام.یه سوال زنی که در منزل مورد بی مهری و توهین مرد قرار میگیره یا همسرش خورد و خوراک رو تامین نمی ...

درمورد بی مهری باید جلسات مشاوره برای خانم و اقا برگزار کرد

چون اینجا دیگه ازار جسمی صورت نگرفته که ما ورود کنیم و قضیه رو قانونی کنیم

قضیه تامین نکردن خورد و خوراک هم میشه عدم دادن نفقه که مرتبط با دادگاهه ،یعنی دادگاه شکایت کنید ک اقا نفقه نمیده اون موقع دادگاه موطفش میکنه براساس وضعیت مالیش ماهیانه نفقه بده

من بچه کوچیک دارم اگه مشکلی پیش بیاد باهمسرم  زنگ بزنم بچمو ازم جدا نمیکنن؟ چون شنیدم میگن یکی شوهرش اذیت میکرده بچه داشته بچه رو از خانومه جدا کردن خانومه هم تو مرکز نگهداشتنش ولی بچشو دادن بهزیستی بعدم دادنش به یه خانواده

این یه مورده استثناست تنهاش نزاشتن همه چی براش تامین کردن هر چی گفت انجام دادن که دست برداره نشد که ...

پس خانواده اش خیلی اذیتن