2777
2789
عنوان

خیلی قوانین سایت بده

141 بازدید | 17 پست

حالا الان میدونم تعلیقم میکنید😂

ولی این چه طرزشه نمیتونیم تاپیک هارو پاک کنیم؟

کل سایت شده پر از تبلیغ اصلا کامنت هارو نمیبینم دیگه

چندروزم مد جدیدشه عکس نمیتونی بذاری

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینترنت ک دیگه دست نی نی سایت نیست

من منظورم واسه نینی سایت نبود عزیزم کلا مجازیو گفتم

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

همین سه نقطه پایین رو زدم بعد گزینه حذف تاپیک حذف شد

این برای کساییی ک تاپیکشون پستی نداره هست، کسایی ک تو تاپیکشون پست هست پاک نمیشه

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

همین سه نقطه پایین رو زدم بعد گزینه حذف تاپیک حذف شد

فقط در صورتی که هیچکس تو تاپیکتون پست نذاره میتونین پاکش کنین 

ی صلوات واسه مامان شدنم مهمون میکنی؟ 🥲ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺💔

هوف

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

واسه من نیست

چون اون پست نداشته تاپیکش

ولی تو پست داره تاپیکات

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"