2777
2789

خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
اول یه توضیح مختصر و مفید میدید راجبش؟

یه مرکزی زیر نظر سازمان بهزیستی برای کاهش اسیب های اجتماعی

گروه هدفش شامله: کودک ازاری،همسرازاری،معلول ازاری،خودکشی،فرار از منزل،زنان و دختران درمعرض اسیب و یا اسیب دیده

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مرکزی زیر نظر سازمان بهزیستی برای کاهش اسیب های اجتماعی گروه هدفش شامله: کودک ازاری،همسرازاری،مع ...

خدا پدرشونو بیامرزه تو همین نی نی سایت خیلیا میخواستن از خونه فرار کنن یا همسرشون اذیتشون میکرد و کسی نبود بدادشون برسه....

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤

خوبه خواستم اطلاعات عمومی در مورد اورژانسو ببرم بالا!

اگه تاپیک مادرشوهر و جاری و اسکرین شات بود الان پربازدید میشد  

خدا پدرشونو بیامرزه تو همین نی نی سایت خیلیا میخواستن از خونه فرار کنن یا همسرشون اذیتشون میکرد و کس ...

و منی که چقد خودمو به اب و اتیش زدم فقط تماس بگیرید با ۱۲۳ ،همه چیز هم محرمانه میمونه ولی متاسفانه از ترسه یا چیز دیگه هیچکس به حرفم گوش نداد  

و منی که چقد خودمو به اب و اتیش زدم فقط تماس بگیرید با ۱۲۳ ،همه چیز هم محرمانه میمونه ولی متاسفانه ا ...

از ترس نیس توروخدا متن راجبش زیاد پست کن...میدونی بخاطر چیه؟بخاطر باور نداشتنش چون فرد میبینه خانوادمو و اطرافیان بدادم نمیرسن  بعد آیا؟یه مشت غریبه میتونن نجاتم بدن؟بخدا بیشتر از نا اگاهی هستش من خودم تاحالا نشنیدم کسی از این مجموعه تعریف کنه یا بگه کمکم کرد ایکاش میشد افرادی که توسط این مجموعه حمایت شدن بیشتر دیده بشن یجوری که مردم اعتماد کنن

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤

ب نظرم این تاپیک باید پربازدید بشه نه تاپیک های چرند و بی معنا

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.
و منی که چقد خودمو به اب و اتیش زدم فقط تماس بگیرید با ۱۲۳ ،همه چیز هم محرمانه میمونه ولی متاسفانه ا ...

اکثرا جواب نمیدن. جواب هم بدن پیگیری نمیکنن. 

همه ش ادا و فرمالیته است

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
چیکار میکنن مثلا اگه زنگ بزنیم چه کاری میکنن که این اتفاقات پیش نیاد

در درجه اول سعی در ارام سازی جو و دادن مشاورات لازم وضروری

دردرجه دوم اقدامات قانونی( اگه بر فرض همسرازاری صورت بگیره اقدامات قانونی برای انجام پزشکی قانونی برای خانم و بعد دستگیری اقا،تمام این کارارو خودمون به صورت رایگان انجام میدیم و برای دادگاه هم یه گزارش محکم مینویسیم که سریعتر رسیدگی کنند و در اخر جلسات مشاوره رایگان به کل اعضای خانواده برگزار میکنیم)

از ترس نیس توروخدا متن راجبش زیاد پست کن...میدونی بخاطر چیه؟بخاطر باور نداشتنش چون فرد میبینه خانواد ...

ماهم خیلی تلاش میکنیم که اطلاعات درمورد این نهادو ببریم بالا با انجام تبلیغات و توزیع بروشور و ...تا مردم بی پناه اگاه بشند که کسی هست که حمایتشون کنه