2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 616270 بازدید | 6974 پست
156

شما که در مورد قد اطلاعاتتون زیاده 

آیا تغذیه و خواب و این چیزا تاثیری رو رشد قد میذاره یا فقط به سن استخونی مربوطه 

؟

یا مثلا چند سانت اثر داره؟ 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که در مورد قد اطلاعاتتون زیاده آیا تغذیه و خواب و این چیزا تاثیری رو رشد قد میذاره یا فقط به سن ...

تاثیر که داره ولی بیشتر خواب ب نظرم تغذیه مهم خواهر شوهرم 170 قدش شوهرش 190  عمو و دایی و کلا همه بی نهایت بلند حتی متوسط هم ندارن

پسرش شدیدا بد غذا جوری ک خونریزی معده میکرد فقط خوراکی و این چیزا سرخ مرپنی میخورد قدش 174 شده اصلا نسبت به چیزی که انتظار ازش داشتیم نبود

اصلا ژن متوسط هم نداشتن چه برسه ب کوتاهی

تغذیه خیلی مهم مث کود ک اگ ب گیاه ندی خوب رشد نمیکنه

سن استخوانی هم مهم اگ ی مشکلی تو بدن باشه ک باعث بشه صفحات رشد سریع بسته بشه صدرصد بچه قد کوتاه میشه

ی چکاب سالانه به نظرم برا هر بچه ای واجب

مخصوصا تیروید و چکاب هورمونی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تاثیر که داره ولی بیشتر خواب ب نظرم تغذیه مهم خواهر شوهرم 170 قدش شوهرش 190 عمو و دایی و کلا همه بی ...

مرسی گلم😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نه نگرفتم ماهی 1 سانت رشد میکرد اون موقع تو 9 ماه 9 سانت قد کشید اگ کمبود داشت ک انقد رشد نداشت

نه منظورم برا شروع آمپول توقف دکتر این آزمایش رو لازم نداشت 

برا دختر من نوشته میخواستم ببینم برا شما هم نوشته بود 

نه منظورم برا شروع آمپول توقف دکتر این آزمایش رو لازم نداشت برا دختر من نوشته میخواستم ببینم برا شما ...

نه ننوست چون 2 سال قبلش پرونده ش دید گفت رشدش هیلی خوبه  جهش رشد داره و دیگه فقط هورمون هاش چک کرد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من این قد و خیلی تحقیق کردم 90 درصد درستدخترا تو 18 ماهگی ضرب 2پسرا 24 ماهگی ضرب 2بچهای فامیل گرفتم ...

یعنی بچه های ماهم که بلوغ زود رس دارن هم به این قد می رسن؟

اگه اینطور باشه که خیلی عالیه خدا از دهنت بشنوه

خیلی نور افتاده ولی قشنگ معلوم خیلی جا داره تا بسته شدن

مرسی عزیزم 

الان هشت سال و ده ماهشه قدش ۱۲۹

بلوغش شروع شده موی زائد داره و طبق سونوگرافی جوانه ی پستانی تشکیل شده ولی آزمایش هورمونی چیزی نشون نداده

یه دکتر گفت این قد برا شروع بلوغ خیلی کم ولی یه دکتر دیگه میگه هنوز باید صبر کنیم

نمیدونم چیکار کنم نظر شما طبق تجربه چیه عزیزم

ممنون عزیزم از توضیحاتتآره دقیقا رادیولوژی برا دختر من نوشته ۹سال مطابق با سن ولی دکتر گفت اون سر در ...

من نمی گم کدوم احتمال داره درست بگه حرف من اینه که تشخیص سن استخوانی از روی یک اطلس هستش و نباید همینطوری نظر داد و معمولا پزشک رادیولوژی طبق او اطلس تخمین میزنه سن استخوانی چقدر هستش

تخمین سن استخوانی با استفاده از یک اطلس انجام میشه که نگاه میکنن ببین مفاصل استخوان های شما شبیه یک ...

برای دختر منم اختلاف داشت دکتر غدد میگفت 13 سال و نیم ودکتر  رادیولوژ میگفت 13 سال . خودش 12 سال داره . و این عکس برای ‌3 پیش میترسم عکس بگیرم و بگن صفحات رشدش بسته شده 

من این قد و خیلی تحقیق کردم 90 درصد درستدخترا تو 18 ماهگی ضرب 2پسرا 24 ماهگی ضرب 2بچهای فامیل گرفتم ...

دخترمن 18 ماهگی 80 بود یعنی احتمال داره  به 160 برسه . به 155  هم برسه من راضیم به خدا