2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606226 بازدید | 6689 پست
خب پس شرایطش تقریباً مثل دختر من دختر من از ۸ سال و نیم سینه ش جوانه زد ولی آزمایش بلوغ رو نشون نداد ...

آزمایش های دخترم 4 ماه قبل از پریود بود که دکتر گفت وضعیتش خوبه. و باتوجه به اینا و عکس دستش میگفت فعلا زوده برای پریود.  3.33  :FSH : 5.51          LH    

estradiol: 63

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از لبنیاتی شیر محلی می گیرم روزی دو لیوان می خوره روزی یه پیاله هم ماست میدم ولی از وقتی شنیدم عو ...

خیلی خوبه لبنیات محلی بخورن ..دختر من لب نمیزنه میگه بو میده .نگران نباش عزیزم کمبود کلسیم جبران میشه ولی بلوغ که بگذره و سن استخوانی بسته بشه دیگه راهی نیس

خیلی خوبه اینجا می تونیم با مامانای مثل خودمون که نگرانیم تجربیاتمون رو در میون می داریمخانوما شما ق ...

من اوایل که آمپول رو شروع کردم هفته ای می‌گرفتم 😂😂بعدش ماهیانه بعد سه ماه یکبار 

من اصلا دقت نکردم به این چیزا ولی آزمایش و گرفتم و معاینه شکرد گفت سینه ش چربیه و مال بلوغ نیست

من بلد نبودم تو سایت این چیزا رو متوجه بودم ... پروژسترونش نرمالش بین ۰/۲ تا ۰/۸بود برای دختر من ۰/۹بود

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

سلام من خودم تو بچگی همین مشکل رو داشتم کلاس سوم پریود شدم قدم هم ۱۵۹ ، جدا از قد مواظبش باشید از لحاظ روحی میگم نمیدونم شاید من مشکل داشتم دختر شما مشکلات من رو نداشته باشه کوچیک بودم کار خونه انجام می‌دادم بچه بزرگ میکردم خیر سرم مادرم معلم بود همیشه همه کارا رو انجام می‌دادم ولی نمیشد نه اینکه نخوام بچه بودم نمیتونستم ولی کسی درک نمی‌کرد تو رو خدا در حقش خوبی کن من الان حالم بد میشه اگر عکسای بچگیم رو ببینم یا یه چیزی یاد اون دوران لعنتی منو بندازه یا بچه کوچیک ببینم حالم بد میشه همیشه هم تو خودم ریختم 

من بلد نبودم تو سایت این چیزا رو متوجه بودم ... پروژسترونش نرمالش بین ۰/۲ تا ۰/۸بود برای دختر من ۰/۹ ...

دخر من خیلی لاغر و ریز بود و فکر نمیکردم بە این زودی ا بلوغش شروع بشه. فقط میبدم دکتر و اونم میگفت نرماله و منم کلی خوشحال میشدم .