2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606228 بازدید | 6689 پست
سلام من خودم تو بچگی همین مشکل رو داشتم کلاس سوم پریود شدم قدم هم ۱۵۹ ، جدا از قد مواظبش باشید از لح ...

قدتون خیلی هم خوبه .دختر من نزدیک 12 سال پریود شده وگفتن  به 155 هم نمیرسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آنلاین همتحت نظر یه دکتر دیگه هم بود و هردو میگفتن خوبه و همقد خودت میشه

دیگه بدشانسی آورده ولی باز پناه برخدا عزیزم فعلا فرصت داره ایشالله به ۱۶۰میرسه ..راستی پریود شد خودشو تونست جمع کنه؟؟

دیگه بدشانسی آورده ولی باز پناه برخدا عزیزم فعلا فرصت داره ایشالله به ۱۶۰میرسه ..راستی پریود شد خودش ...

آره خوبه باهاش کنار اومده . ولی لباس زیر هاشو خودم میشورم .میگه بدم میاد

دیگه بدشانسی آورده ولی باز پناه برخدا عزیزم فعلا فرصت داره ایشالله به ۱۶۰میرسه ..راستی پریود شد خودش ...

سلام عزیزم

دختر من یکی دوماهه حس میکنم قدش رشد نکرده که هیچ کمتر شده

قدشو هر ماه رو دیوار علامت میزنم

بنظرت چرا

میکرورلین میزنه 

خیلی خوبه لبنیات محلی بخورن ..دختر من لب نمیزنه میگه بو میده .نگران نباش عزیزم کمبود کلسیم جبران میش ...

آره عزیزم منم همینو میگم انشاالله که هممون نتیجه ی تلاشمون رو بگیریم و دخترامون بخت و اقبالشون و قدشون بلند باشه

من اوایل که آمپول رو شروع کردم هفته ای می‌گرفتم 😂😂بعدش ماهیانه بعد سه ماه یکبار

من الان مرحله اول شما هستم تقریبا آلان هفته ای می گیرم ولی دیگه می خوام خودمو کنترل کنم 

راستی دکتر دختر من قدش کوتاهه امروز برا دخترم آمپول دوم رو تزریق کردیم با گریه برگشته به من میگه این دکتر اگه راهی برای افزایش قد بلد بود اول برای خودش یه کاری می کرد امان از دست این بچه ها

سلام عزیزمدختر من یکی دوماهه حس میکنم قدش رشد نکرده که هیچ کمتر شدهقدشو هر ماه رو دیوار علامت میزنمب ...

عزیزم شما چند وقته تزریق می کنید و تواین مدت میشه بگید چقدر رشد داشته؟مکمل هم براش می‌دین 

عزیزم شما چند وقته تزریق می کنید و تواین مدت میشه بگید چقدر رشد داشته؟مکمل هم براش می‌دین

من ۵ ماهه

تو سه ماه اول ۴ سانت اینا رشد کرد که دکتر گفت آمپول هنوز اثر نکرده و رشدش زیاده

اما حالا این یکی دوماهه قدش اصلا بالا نیومده نمیدونم خوبه یا باید نگران باشم

مکمل ویتامین دی و آ و کلسیم

سلام عزیزمدختر من یکی دوماهه حس میکنم قدش رشد نکرده که هیچ کمتر شدهقدشو هر ماه رو دیوار علامت میزنمب ...

سلام عزیزم اشکال نداره قد ماهیانه مهم نیس قد سال مهمه که نباید کمتر از ۵سانت باشه دختر من سه ماه متوقف شد ولی بعدش جبران شد

من الان مرحله اول شما هستم تقریبا آلان هفته ای می گیرم ولی دیگه می خوام خودمو کنترل کنم راستی دکتر د ...

سعی کن نگیری هر هفته اشتباهه خخخ دقیقا دکتر دختر منم کوتاهه دوتا دکترش