2777
2789

کی خواب بچه ها عمیق شد؟ 

پسرم 3ماه و 10 روز هست 

شب ها چندین بار تا صبح بیدار میشه 

امپرازول هم میخوره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
میگن تا ۴۰ روزگی درست میشهولی ۵/۶ ماه احتمال داره طول بکشهقنداقش کن شبا

کار از قنداق گذشته 

دیگه باز میکنه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار از قنداق گذشته دیگه باز میکنه

بستگی داره به شدت رفلاکس و رعایت غذایی و شرایط نگهداری درست از بچه و خیلی چیزای دیگه

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

من دخترمو شبا تو کریرش میخوابونمش صدای سشوار جاروبرقی ضربان قلب و هیش میزارم واسش سریع میخوابه شبم پا میشه اصلا چراغی روشن نمیکنم تو تاریکی بهش شیر میدم شبا دیگ عین ادم بزرگا خوابه

من تاشش ماهگی بیدارمیشد چون رفلاکس داشت همیشه گرسنه بود طفلک منم شیرخشکشومیدادم آروغ نمیگرفتم چون تا آروغ میزد تمام شیری که با زحمت وکلی وقت خورده بود میومدبالا دیگه وقتی به غذا افتاد روزبه روزبهترشد 

نظرشمام محترمه