2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 588224 بازدید | 6352 پست
دختر من سن استخوانش بزرگتر از سن خودشه و دکتر گفت هورمون رشد بیفایده س و عوارض داره .دختر شما سن اس ...

نه عزیزم سن استخونیش ۱۳ سال و ۶ ماه هست. خودش ۱۱ سال بود. دکترش گفت تا وقتی صفحه رشد بازه هورمون رشد جواب میده بسته شدن صفحه رشد دخترم هنوز بازه گفت مشخص نیست چقدر طول میکشه بسته بشه اونو خدا میدونه.

نه عزیزم سن استخونیش ۱۳ سال و ۶ ماه هست. خودش ۱۱ سال بود. دکترش گفت تا وقتی صفحه رشد بازه هورمون رشد ...

دختر منم 11 سال و نه ماه بود ولی سن استخوانش 13 و نیم بود هر دکتری یه حرفی میزنه . دختر من چهار ماه پیش پریود شد 149 بود الان 151 شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم الان موی زائد دارهمتاسفانه دکتر بردن دخترم افتاد ده روز دیگهمنم از همین میترسم که آمپول توق ...

بله عزیزم سونو و آزمایش انجام دادم ، سونو نرمال بود ولی آزمایش شروع بلوغ رو نشون دادن 

دقیقاً دکتر منشادی گفت نزن 

پیش دکتر علایی هم رفتم گفت صبر کن جهش رد بشه بعداً اگه قدش کوتاه بود می‌زنیم الان زیر نظر دکتر علایی هستش ماه دیگه باز میبرم ببینم نظرش چیه 

دختر منم 11 سال و نه ماه بود ولی سن استخوانش 13 و نیم بود هر دکتری یه حرفی میزنه . دختر من چهار ماه ...

من هم در مورد هورمون رشد خیلی مردد بود. ولی خوب دختر م چند ماه کلا رشدش متوقف شده بود تا هورمون رشد و زدم . الانم خدا رو شکر تا الان هیچ مشکلی نداشتیم . اگه برگردم عقب زودتر این کارو میکردم 

دختر منم 11 سال و نه ماه بود ولی سن استخوانش 13 و نیم بود هر دکتری یه حرفی میزنه . دختر من چهار ماه ...

عزیزم به نظر من همه بر میگرده به ژنتیک . دختر جاریم الان ۱۷ سالشه قدش ۱۶۹  . کلاس چهارم هم پریود شده بود من نمی دونم قدش چند بودولی فکر می کنم راحت ۲۰ سانت قد کشیده . چون از من خیلی کوتاه‌تر بود چند روز پیش می گفت من از پارسال تا امسال ۲ سانت قد کشیدم.  خواهر شوهرم هم ۹ سالگی پریود شده اونم  قدش ۱۶۸  . ولی خوب تغذیه شون هم خوب بوده 

سلام گلم.دکتر وکیلی و قائمی و اشراقی جز بهترینها هستن.من فقط تجربه قائمی و اشراقی رو داشتم که اشراقی ...

نوبت دهی دکتر اشراقی چجوریه حضوری هم هست؟

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
سلام عزیزم شرایط دخترت مثل دختر من،دختر منم از ۷ سالگی سن استخوانی ش جلو بود و حتی رشد موی زاید داشت ...

هم سن و هم قد دختر منه دختر شما 

سن دختر شمام ب بلوغ رسید منم امپول نزدم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
بله عزیزم سونو و آزمایش انجام دادم ، سونو نرمال بود ولی آزمایش شروع بلوغ رو نشون دادن دقیقاً دکتر من ...

از شروع بلوغ تا الان چند سانت قد کشیده

مکملم استفاده می‌کنه

وزنش چند هست

عزیزم به نظر من همه بر میگرده به ژنتیک . دختر جاریم الان ۱۷ سالشه قدش ۱۶۹ . کلاس چهارم هم پریود شده ...

تغذیه خوب به نظرتون چه حوریه

دختر من روزی دو لیوان شیر حتما میخوره پروتینم مرتب هر روز مصرف می‌کنه میوه و سبزیجاتم تو برنامه ی روزانه هست

ولی خب گاهی به هوله هم میخوره وزنش ۳۳ هست که باید ۳ کیلو کم کنه

از شروع بلوغ تا الان چند سانت قد کشیدهمکملم استفاده می‌کنهوزنش چند هست

دختر وقتی 8 سال و هفت ماه بود تا نوک سینه ش سفت شد من زود متوجه شدم و سریع همون روز بردم دکتر ، من دست زدم که متوجه شدم وگرنه اگه دست نمیزدم متوجه نمیشدم‌، مثلا یکی دو روز بود سینه ش سفت شده بود سریع بردم دکتر آن موقعه قدش 127 بود ، دکتر گفت استارت بلوغ ولی تو آزمایش هنوز نشون نداد و به نظر من چون سریع رفتم دکتر آزمایش نشون نداد مثلا اگه یه هفته ای صبر میکردم بعد آزمایش میدادم قطعا نشون میداد

بعد 3 ماه دقیق قدش شده بود 129 که 8 سال و 9 بود و آزمایش بلوغ رو نشون داد و دکتر گفت آمپول بزن ولی من نزدم،

الان که خودم تو خونه قدش رو گرفتم شده 132 الان 9 سال 4 ماهشه

تغذیه خوب به نظرتون چه حوریهدختر من روزی دو لیوان شیر حتما میخوره پروتینم مرتب هر روز مصرف می‌کنه می ...

بله عزیزم دکتر علایی کلی مکمل داد 

من تیرماه رفتم پیش علایی آن موقع دخترم 130 بود قدش الان 132 البته خودم تو خونه اندازه گرفتم 132 شده د

الان 5 ماه میگذره ، ماه دیگه باز میرم دکتر علایی دقیق اندازه بگیره ، میام خبرت میدم 

از تیرماه هم کلسیم و پودر آرژنین و ویتامین دی دکتر علایی داد که داره مصرف می‌کنه دخترم