2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 588889 بازدید | 6375 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دختر شما دیگه رشد نکرد؟ من که حالم خرابه از بس بهش فکر می کنم

سلام 151 شده منم خیلی نگرانم که رشد نکنه شب و روز فقط دعا میکنم که به 155 برسه. هر روز که میگذره استرسم بیشتر میشە که نکنه دیگه رشد نکنه

سلام عزیزم خوبین ببخشید من چند بار دخترمو آوردم مشهد پیش دکتر وکیلی الان میخاستم بدونم به نظرتون دکت ...

سلام گلم.دکتر وکیلی و قائمی و اشراقی جز بهترینها هستن.من فقط تجربه قائمی و اشراقی رو داشتم که اشراقی به نظرم بهتر بودن.

سلام گلم.دکتر وکیلی و قائمی و اشراقی جز بهترینها هستن.من فقط تجربه قائمی و اشراقی رو داشتم که اشراقی ...

من از ۷ سالگی دخترم تحت نظر دکتر وکیلی هست با اینکه سن استخوانی یک سال و نیم جلو هست ولی آمپول تاخیر ندادن

الان هشت سال و ۹ ماهشهر سن استخوانی ده سال هست سینه هاشم جوونه زده حالا فردا دارم میارمش مشهد مجدد ببینم این بار چی میگن

آنلاین با دکتر ابراهیم زاده مشاوره گرفتم گفتن این قد برای این مرحله از بلوغ با توجه به سن استخوانی خیلی کمه و به میانگین قد پدر و مادر نمی‌رسه

الان قدش ۱۲۹ هست

سلام دختر شما دیگه رشد نکرد؟ من که حالم خرابه از بس بهش فکر می کنم

سلام عزیزم دختر من الان یک ماه که فقط نیم سانت رشد کرده . ۱۵۲.۵ تا ۱۵۳ شده . دکترش که میگه خیلی خوب داره رشد میکنه . الان ۵ ماهه که هورمون رشد و میزنه گفت فعلا بزن . ابن سری دکترش گفت نهایتا به ۱۵۷ برسه قبلا که می‌گفت ۱۵۴ میشه . البته این. بگم خانواده همسرم دختراشون همه زود پریود میشن معمولا ۹ تا ۱۰ سالگی جهش رشدیشونم بعد پردیودشون هست. ولی من خودم ۱۳ سالگی پریود شدم.ولی خانواده همسرم بچه هاشون بخورن ولی دختر من اندازه گنجشک غذا میخوره

من از ۷ سالگی دخترم تحت نظر دکتر وکیلی هست با اینکه سن استخوانی یک سال و نیم جلو هست ولی آمپول تاخیر ...

سلام عزیزم شرایط دخترت مثل دختر من،دختر منم از ۷ سالگی سن استخوانی ش جلو بود و حتی رشد موی زاید داشت ،دکتر به دختر منم زمانیکه که ۸ سال ۹ ماهه بود و سینه ش جوانه زده بودو قدش دقیقا ۱۲۹ بود آمپول توقف تجویز کرد و گفت اگه نزنی نهایت ۱۴۸ میشه ،  ولی من با چند دکتر دیگه هم مشورت کردم گفتن نزن جلو جهش قدی گرفته میشه ، نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه !!حالا ماه دیگه باز باید ببرم دکتر ببینم چی میگه 

شما رفتی دکتر حتما بیا خبر بده که چه تجویزی می‌کنه برا دخترت

الان دختر من ۹ سال ۴ماهشه قدش حدودا ۱۳۲ هست  

دخترتون الان چند ساله هست پریود شده یکم ازسرایطش میگید

دخترم الان ۱۱ سال و ۵ ماهشه تو ۱۰ ساله و ۸ ماهگی پریود شد . با قد ۱۴۸. البته دختر من تو ۹ سالگی سن استخوانیش ۷ سال ۷ یا ۸ ماه بود. من اصلا فکرشم نمیکردم دخترم تو این سن پریود شه آخه خودم ۱۳ سالگی پریود شدم بعدشم دیگه رشدی نداشتم. دکتر دخترم گفت بهتره هورمون رشد و شروع کنی تیری تو تاریکی من اولش قبول نکردم ولی خوب دخترم از اسفند تا تیر اصلا رشد نداشت تا ۱۲ تیر هورمون رشد و شروع  کردیم دکترش اول گفت تا شش ماه استفاده کنین ببینیم چی میشه که الان قدش شده ۱۵۳. البته الان ۵ ماه هورمون میزنه ۴ ماه دیگه قراره بزنه.الانم ماهی دو تا ویتامین دی ۵۰۰۰ . استئورن. پودر پدیامون.  قرص آهن و زینگ پلاس خارجی رو هم خودم هفته ای دوتا میدم میخوره. روزی ۲۰ دقیقه ورزش کششی و ۲۰۰ تا طناب. هفته ای دو روز هم میره شنا . غذاش هم سعی میکنم بهش پروتئین و کلسیم . سبزیجات هم کم ولی میدم . به نظر من تغذیه خیلی خیلی مهمه کنارش ژنتیک . خانواده همسرم دختراشون بعد پریود رشد خوبی دارن البته از بچگی تغذیه شون خیلی خوب بوده دختر من متاسفانه خیلی بد غذا و کم غذاست

سلام عزیزم شرایط دخترت مثل دختر من،دختر منم از ۷ سالگی سن استخوانی ش جلو بود و حتی رشد موی زاید داشت ...

دختر منم الان موی زائد داره

متاسفانه دکتر بردن دخترم افتاد ده روز دیگه

منم از همین میترسم که آمپول توقف بزنیم جلو جهشش رو بگیره نظر دکتر منشادی اینه که اگه بلوغ شروع شده نباید جلوشو گرفت

شما سونو و ازمایشم انجام دادین ؟

من که شب و روزم شده فکر و خیال

دخترم الان ۱۱ سال و ۵ ماهشه تو ۱۰ ساله و ۸ ماهگی پریود شد . با قد ۱۴۸. البته دختر من تو ۹ سالگی سن ا ...

دختر من سن استخوانش بزرگتر از سن خودشه و دکتر گفت هورمون رشد بیفایده س و عوارض داره .دختر  شما سن استخوانش کمتر از سن واقعیه و حتما رشد میکنه