2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 588807 بازدید | 6363 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیالم از دخترم راحت شده.حالا نگران قد پسرمم😅😅😅ده سالشه قدش ۱۳۹نسبت به همکلاسی هاش کوتاهه

مامانا همیشه یه سوژه برای نگران شدن خودشون پیدا میکنم😬😬دغدغه های ما مادرا تمومی نداره..

از دختر شما هم سونو لگن وشکم گرفتنبه من گفته تخمدانش اماده پریود شدن هست خیلی استرس دارم هنوز ده سال ...

چراحرف دکترا برادرکشی ی چیزیه

چرا برامهرسا قبل پریودی آمپول  دن و خداروشکر جوابم داد 

اما دخترشمارو میگن نزن بی فایدس دلیلش چیه؟

ی چیزی بگم مادران کوتاهه ۱۵۵شاید باشه بابام خوبه ولی بازم خیلی بلند نیست اما ماشالله داداشام بلند خو ...

شاید رسیدگی نداستید کوتاهتر میشد اینو ب دخترتون بگید

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من مشهدم پیش دکتر قائمی و دکتر اشراقی.تغذیه اش خوبه ولی ژنتیکش به خانواده ما رفته و ظریف اندامه.خوا ...

میشه شما ه و ادرست دکتر اشراقی رو بدین 

بعد چجوری نوبت میدن

من سمیه هاشمیان میرم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
من مشهدم پیش دکتر قائمی و دکتر اشراقی.تغذیه اش خوبه ولی ژنتیکش به خانواده ما رفته و ظریف اندامه.خوا ...

سلام گلم قائمی گفت 7 ماه دیگه پریود میشه ؟ 

از قائمی راضی بودی ؟

یادت نیست وقتی سینه اش جوانه زد قدش چند بود ؟ 

چراحرف دکترا برادرکشی ی چیزیهچرا برامهرسا قبل پریودی آمپول دن و خداروشکر جوابم داد اما دخترشمارو می ...

چون خیلی به پریود نزدیک هست و دکتر گفت چون امپول هورمونی هست احتمال داره خود امپول باعث پریود بشه واگه هم شروع کنه به امپول تا دو سال هر شب باید استفاده کنه و نهایت ۳یا۴ سانت رو قدش تاثیر بزاره

چون خیلی به پریود نزدیک هست و دکتر گفت چون امپول هورمونی هست احتمال داره خود امپول باعث پریود بشه وا ...

پس اگرمن بخوام مث مامان‌مهرسابمونم تا جهش رشدشوبگیره بعد آمپول روبزنم چکارباید بکنم 

مامان مهرسا لطفا این سوال منو ج بده گلم 

نظرتون چیه

پس اگرمن بخوام مث مامان‌مهرسابمونم تا جهش رشدشوبگیره بعد آمپول روبزنم چکارباید بکنم مامان مهرسا لطفا ...

من دخترم جهش رشدش تمام نشده بود ک امپول زدم. اتفاقا وسط رشدش بود همون موقع ها ماهی 1 سانت قد میکشید ولی سن استخوانیش هم خییلی سریع جلو میرفت دیگه پریود میشد صفخاتش بسته میشد چون کنار قد کشیدن صفحات رشد هم سریع تر پیش میرفت 

به نظرم اگ سن استخوانیش بالا س بزنی خوبه. اگ سن استخوانیش پایین و یا قد سنش نیازی نیست بزنی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
آزمایش چی گرفته که این حرفو زد ؟ سونو رحم هم انجام دادی؟ دختر منم چند ماهه موی زائد داره و هر چند رو ...

نه عزیزم ازمایش اینا نگرفت گفا ازعلامتاش ایتجور مشخص فقط عکس لزمچ دستش انداختیم ودید وگفت قدش حدود۱۵۵میشه انپول رشد میتونی بزنی بخوای بلندتربشه شوهرم اجازه ندادبزنیم 

مامانای عزیز برای حجامت قد دخترم مشهد جایی سراغ ندارید برم دخترم ۱۱سالشه قدش ۱۴۱ وزنش۳۵دکتربهش ال ارزنین وامگاسه و ویتامین دی اینا ها رو داده وگفت میانگین قدش۱۵۵ اینا حدودا بشه برا اون میگم ببرم حجامت انشاا تاثیر داشته باشه

سلام عزیزم خوبین ببخشید من چند بار دخترمو آوردم مشهد پیش دکتر وکیلی 

الان میخاستم بدونم به نظرتون دکتر غدد خوب تو مشهد کیا هستن